Mám takový problém se svoji feliškou, auto z ničeho nic chcíplo, jako bych vypnul klíček, nepředcházelo žádný škubání ani jiný podivnosti, tak sem zůstal stát na silnici. Startér točil normálně ale ani neškytla, až sem domlátil baterku, museli mě odtáhnout..
Jednou na podzim mi auto taky udělalo tohle, v zatáčce najednou chcíplo, zastavil sem a po chvilce točení normálně chytlo a jelo! Poté 5 tis km. bez vady!
Zkoušel sem vyměnit snímač otáček - nepomohlo. Napadá mě ještě zapalovací cívka, už jednou jí měnili. Víčko rozdělovače je zánovní, stejně jako kabely a svíčky, měním vše pravidelně. Čerpadlo podle poslechu běží a je slyšet že "bublá". Všechny pojistky OK.
Auto jezdí každý den, teď ale pár dní stálo protože sem byl nemocnej, zrovna sněžilo, pak pršelo. Auto vždycky chytlo na otočení, žádný problémy nebyli, ani teďka, normálně chytlo a jelo, teplota v pořádku, všechno dobré. Alespoň jednou týdně si ho zatáhnu do garáže a komplet vyčistím a všechno zkontroluju, nedávno sem dělal ventily, kontroloval kontakty všechno doplnil vyčistil a tak dále takže auto není zanedbávaný, o to víc mě štve když mě nechá na silnici!!
Děkuju za každou radu (hledal sem tu ale přesně tohle jsem nenašel.) Mějte se