Airbag kontrolka
-
vita.srutek - FK
Airbag kontrolka
Zdravím. Mám Fel 1.6 1997 bez airbagů. Chtěl bych se zeptat, kam vede drát od kontrolky airbagu z přístrojovky? Dle schéma vede do ŘJ bagu. Ale když bagy nemám?
Díky.
Díky.
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Airbag kontrolka
Do pojistkovky
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
kabel je natažen z výroby a svorkovnice končí za kastlíkem,kup jednotku s kabeláží nacvakni za kastlikem a jedeš
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Spíš mám dojem, že chce kontrolku využít pro něco jiného.
-
vita.srutek - FK
Taktak. Napich jsem na to ventilator, abych poznal, jrstli se spusti. A ona ted porad sviti, kdyz ventilator nejede. Jak se rozbehne, kontrolka zhasne. Palubku se mi rozdelavat znova nechce, tak zjistuju, kde jinde to odpojit.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
kontrolka resp její drát končí ve svorkovnici T4i (pin 2 nebo 3 ) v blízkosti pojistkovky - ve svazku
u starší přístrojovky signál pro rozsvícení kontrolky -
u novější nevím , je tam elektronika , nutno vyzkoušet
u starší přístrojovky signál pro rozsvícení kontrolky -
u novější nevím , je tam elektronika , nutno vyzkoušet
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak to musíš zapojit paralerně.
http://www.feliciaklub.cz/knihovna.html?detail=50
http://www.feliciaklub.cz/knihovna.html?detail=50
-
vita.srutek - FK
Paralelne to prave zapojene mam a proto to nechapu 
Na tu svorku kouknu.
Kdyztak shodim palubku.
Na tu svorku kouknu.
Kdyztak shodim palubku.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Sorry co to kecám pochopitelně paralerně s ventilátorem to je jasné, ale chtěl jsem napsat obrátit polaritu.
-
vita.srutek - FK
a jak?
Prosím vás, co vede do palubky, do kontrolek? +12V? Já teď připojil na kontrolku bagu +12V a bez klíčku ok, svítí po přivedení +. Jakmile ale otočím klíčkem, tak je to přesně obráceně. Kontrolka svítí a po přivedení +12V zhasne. Co dělám špatně?
Prosím vás, co vede do palubky, do kontrolek? +12V? Já teď připojil na kontrolku bagu +12V a bez klíčku ok, svítí po přivedení +. Jakmile ale otočím klíčkem, tak je to přesně obráceně. Kontrolka svítí a po přivedení +12V zhasne. Co dělám špatně?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
změna polarity je prohození +12V za -12V
Ale nevím jestli to v tomto případě pomůže neznám konkrétně zapojení kontrolky bagu, ale možná bude napojena přímo na tišťák, nebude mít samostatné přívody a tudíž jí nepůjde použít napojením na konektory tišťáku. Asi to bude stejné, jako s kontrolkou ABS.
Máš 2 možnosti, buď si vybrat jinou volnou kontrolku nebo do patice vlepit LEDku a tu napojit pomocí samostatných vodičů, nikoliv pomocí konektorů přístrojovky, mám to tak právě u kontrolky ABS.
Ale nevím jestli to v tomto případě pomůže neznám konkrétně zapojení kontrolky bagu, ale možná bude napojena přímo na tišťák, nebude mít samostatné přívody a tudíž jí nepůjde použít napojením na konektory tišťáku. Asi to bude stejné, jako s kontrolkou ABS.
Máš 2 možnosti, buď si vybrat jinou volnou kontrolku nebo do patice vlepit LEDku a tu napojit pomocí samostatných vodičů, nikoliv pomocí konektorů přístrojovky, mám to tak právě u kontrolky ABS.
Může se kontrolka rožnout po pár bouchnutí do palubovky a pojistkovky ? Včera sem nechal rožnuté světla pač sem si nevšim, protože AKIN mi nešel a tak sem zlostí bouchnul .. no a ráno jak sem nastartoval svítí kontrolka bagu, má to nějakou souvislost s tím ?
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..