Jsem už naprosto zoufalá. Moje zlatá z ničehož nic začala při jízdě vydávat zvuky,jako by vám někdo klepal kladivem do podvozku (jiné přirovnání nenacházím). Přiřazuji to spíše někam ke kolům,buďto zavěšení,ramena,klouby.... už fakt nevím. Lupání je nepravidelné. Někdy je slyšet více a naopak,někdy zas častěji,či méně.
Kdyby to tyto zvuky vadávalo na nerovnostech,či do zatáček,tak bych to pochopila,ale,že to dělá někdy i na rovině.... To už mi do hlavy nejde. Někdy to udělá při rozjezdu na plnej rejd... Ale jak říkám,je to šíleně nepravidelné. Občas je to taková rána,že si řikam,že už musim být bez kola.Nevíte někdo co by to mohlo být?
Měněné díly : spodní čep levého kola, tlumiče včetně gum, kontrola ložisek a ramen a poloosy.
Koukalo se na to několik techniků nikdo neví,co to je a nebo to ta potvora ani neudělala při zkušební jízdě. Dnes jsme se pod ní koukli znovu,zkoušeli případnou vůli a na nic jsme nepřišli. Napadlo nás ještě jestli by to nemohly dělat dorazy tlumičů,či péra (jestli o něco nedřou nebo tak)
Je to asi dost zamotaně napsaný,ale kdyby něco,tak vše vysvětlím.
Předem díky za typy