Zdravím,
potřeboval bych poradit, k čemu je nezapojený 10 pin konektor (ISO?, je na něm 191972725) v prostoru pedálů pod volantem (u pravého kolena řidiče). Ve schématech se mi ho nepodařilo najít. Zapojení je:
1-červeno/černý
2-žlutý
3-černý
4-žlutý
5-šedo-zelený
6-červený
7-hnědý
8-nezapojeno
9-nezapojeno
10-nezapojeno
Chtěl bych využít pin1 (podle měření je na něm napětí po otočení klíčku do polohy 1) pro zapojení autorádia. Felicia má originálně spojeno zálohovací a napájecí napětí autorádia, což mi po více dnech stání (v zimě) úplně vypráská baterku (100mA klidový odběr s rádiem, 20mA bez rádia).
Díky za názory.
nezapojený ISO konektor pod volantem
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: nezapojený ISO konektor pod volantem
Bylo by lepší vložit fotku toho konektoru.
Ale vypadá to na konektor pro připojení mimořádného svazku http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=80&t=20232
Ale vypadá to na konektor pro připojení mimořádného svazku http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=80&t=20232
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
poky - FK
Díky za bleskurychlou odpověď,
uložil jsem fotky na svůj profil... konektor vypadá jako součást originální kabeláže...
uložil jsem fotky na svůj profil... konektor vypadá jako součást originální kabeláže...
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
jo je to tak je to svorkovnice pro mimovýbavy , jak píše maty , a na pinu 1-černočervený je + po zapnutí klíčku , jak píšeš ty
-
poky - FK
Ještě jednou díky,
tak to už zvládnu zapojit. Ale abych nemusel pátrat v kabeláži- nevíte, jak je červenočerný kabel zapojený (jestli jde přímo od svorky 15 nebo přes něco...)?
tak to už zvládnu zapojit. Ale abych nemusel pátrat v kabeláži- nevíte, jak je červenočerný kabel zapojený (jestli jde přímo od svorky 15 nebo přes něco...)?
červený/černý kabel na pinu č. 1 jde na pojistkovku na svorku BE/1 a v ní je zapojený na pojistku č. 19 (15A)