padajici otačky

perfekto - FK

padajici otačky

Příspěvek od perfekto - FK »

dobry .. chtel bych poprosit o radu mam felicii r. 1994 mam jit chvilku a z niceho nic mi zacla svitit baterka a padaji mi otacky napadlo me tesneni pod hlavou ale to by pri melo neakej ucinek na to aby se mi ztracela voda ale ta se nehne a pak sem zaslech ze byly i felicie s elektrickym plynem ci co no budu vdecnej za kazdej nazor ci radu dekuju..
Lukoo88 - FK

Re: padajici otačky

Příspěvek od Lukoo88 - FK »

perfekto - FK

jo to je docela levny stalo by to za zkousku a kolik uhliku bych potreboval kolik jich tam je ? ..
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Felicie neměli nikdy elektrický plyn
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Lukoo88 - FK

Staci ti koupit jen ten regulator uhliky na nem jsou a na altiku vysroubouvat 2 sroubky vytahnout stary regulator a dat novy ;) otazka 2 minut
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

ono by to chtělo o tom vědět víc , protože z tohohle > z niceho nic mi zacla svitit baterka a padaji mi otacky < se nedá nic pořádnýho vyčíst
Lukoo88 - FK

To je pravda ale kdyz se mi ukazala baterka v aute tak to bylo bud uhlikama nebo nedotazenyma kontaktama na baterce
perfekto - FK

no zacalo v tom jako rachtat a stupnuje se to kdyz slapnu na plyn pak mi zacnou padat az do nuly musim vzdycky pustit plyn a pak zase znova seslapnout aby to zas lejo ale jen na neakou chvilku(
Odpovědět