padajici otačky
-
perfekto - FK
padajici otačky
dobry .. chtel bych poprosit o radu mam felicii r. 1994 mam jit chvilku a z niceho nic mi zacla svitit baterka a padaji mi otacky napadlo me tesneni pod hlavou ale to by pri melo neakej ucinek na to aby se mi ztracela voda ale ta se nehne a pak sem zaslech ze byly i felicie s elektrickym plynem ci co no budu vdecnej za kazdej nazor ci radu dekuju..
-
Lukoo88 - FK
Re: padajici otačky
Zkus uhliky na altiku http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJ ... 5oRHlwiENq
-
perfekto - FK
jo to je docela levny stalo by to za zkousku a kolik uhliku bych potreboval kolik jich tam je ? ..
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Felicie neměli nikdy elektrický plyn
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
Lukoo88 - FK
Staci ti koupit jen ten regulator uhliky na nem jsou a na altiku vysroubouvat 2 sroubky vytahnout stary regulator a dat novy
otazka 2 minut
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
ono by to chtělo o tom vědět víc , protože z tohohle > z niceho nic mi zacla svitit baterka a padaji mi otacky < se nedá nic pořádnýho vyčíst
-
Lukoo88 - FK
To je pravda ale kdyz se mi ukazala baterka v aute tak to bylo bud uhlikama nebo nedotazenyma kontaktama na baterce
-
perfekto - FK
no zacalo v tom jako rachtat a stupnuje se to kdyz slapnu na plyn pak mi zacnou padat az do nuly musim vzdycky pustit plyn a pak zase znova seslapnout aby to zas lejo ale jen na neakou chvilku(