Ďakujem.
Nehýbe sa tachometer, iba občas
-
mirci10 - FK
Nehýbe sa tachometer, iba občas
Tak čaute, mám taký problém už dlhšiu dobu, proste naštartujem, pohnem sa a tachometer je na 0. Niekedy kludne aj pár km, niekedy sa nerozhýbe vôbec. Inokedy ide skoro hneď. Raz boli budíky už rozoberané a dali sme tam trošku olejčeka a išlo to super, a už to robí zase toto, že nejde. Čo by ste mi odporučili, aby som použil (olej, vazelínu...) aby bol zase funkčný ako pred tým?
Ďakujem.
Ďakujem.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nehýbe sa tachometer, iba občas
Zkontroluj správnost nasazení lanka tachometru pod palubkou a na motoru .
Možná je už náhon vyžvejkanej a potřebuješ novej .
Možná je už náhon vyžvejkanej a potřebuješ novej .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

Vypadá to na špatný náhon tachometru. Už je asi starý a tak třeba nedoléhá k palubce nebo už je vyčfachtaný u palubky. A tím jak jsi ho ještě olejoval, tak jsi mu to hezky namazal a tak vypadává ještě o to víc
Měl jsem to samé, ale naštěstí jsem si jen pohrál trochu s tím jeho zasunutím do palubky a už pár tisíc drží, kde má a dokonce i ukazuje! 
- Mejra
- Kontaktovat uživatele:
Mě taky nějakej stametr nejde po nastartování.. pak tomu dám zeshora ránu a zase vše jede 
3D tisk
http://mejra.cz
http://mejra.cz
-
mirci10 - FK
No pokiaľ som nemal vyberané budíky, tak som aj ja vždy po tom plexiskle bachol a hneď išiel
ale ako sa budíky vyberali, tak som zlomil na spodku tie "packy" a teraz nedržia dobre. Takže keby som buchol po tom plexiskle, tak by som asi celé budíky vyje*al
Keď bude teplejšie a nebude už ten SNEH! tak sa na to pozriem...mám toho viac, takže to pri jednom urobím všetko
Keď bude teplejšie a nebude už ten SNEH! tak sa na to pozriem...mám toho viac, takže to pri jednom urobím všetko