Nehýbe sa tachometer, iba občas

mirci10 - FK

Nehýbe sa tachometer, iba občas

Příspěvek od mirci10 - FK »

Tak čaute, mám taký problém už dlhšiu dobu, proste naštartujem, pohnem sa a tachometer je na 0. Niekedy kludne aj pár km, niekedy sa nerozhýbe vôbec. Inokedy ide skoro hneď. Raz boli budíky už rozoberané a dali sme tam trošku olejčeka a išlo to super, a už to robí zase toto, že nejde. Čo by ste mi odporučili, aby som použil (olej, vazelínu...) aby bol zase funkčný ako pred tým? :hlava: 8-)
Ďakujem.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: Nehýbe sa tachometer, iba občas

Příspěvek od emilio52 »

Zkontroluj správnost nasazení lanka tachometru pod palubkou a na motoru .
Možná je už náhon vyžvejkanej a potřebuješ novej .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Cobrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cobrak »

Vypadá to na špatný náhon tachometru. Už je asi starý a tak třeba nedoléhá k palubce nebo už je vyčfachtaný u palubky. A tím jak jsi ho ještě olejoval, tak jsi mu to hezky namazal a tak vypadává ještě o to víc :-D Měl jsem to samé, ale naštěstí jsem si jen pohrál trochu s tím jeho zasunutím do palubky a už pár tisíc drží, kde má a dokonce i ukazuje! :-D
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

Mě taky nějakej stametr nejde po nastartování.. pak tomu dám zeshora ránu a zase vše jede :D
mirci10 - FK

Příspěvek od mirci10 - FK »

No pokiaľ som nemal vyberané budíky, tak som aj ja vždy po tom plexiskle bachol a hneď išiel :lol: ale ako sa budíky vyberali, tak som zlomil na spodku tie "packy" a teraz nedržia dobre. Takže keby som buchol po tom plexiskle, tak by som asi celé budíky vyje*al :hlava:
Keď bude teplejšie a nebude už ten SNEH! tak sa na to pozriem...mám toho viac, takže to pri jednom urobím všetko ;)
Odpovědět