strata otačok za jazdy

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
kukino007 - FK

strata otačok za jazdy

Příspěvek od kukino007 - FK »

Ahoj všetci.chcem sa opytat či nadoba z aktivnim uhlim nemoze robit problemy zo stratou vykonu motora za jazdy.vymenil som uz vsetko co sa mi zdalo podozrive,ale auto nie anie ist normalne,stale po ubehnuti par kilometrou mi zadusa motor,a az po cukani na plynovy pedal sa to rozbieha,ja mam silny tusak ze sa mi nadrž paliva zle odvetráva,lebo v neutrali ked dupem na plyn ide do otacok,mal som to na diagnostike a vypisalo len snimac otacok,co je pri vypnutom motore ok,alebo ci to nemoze robit aj vstrekovac.objednal som si druhy,vymenim a uvidim, :hlava:
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Re: strata otačok za jazdy

Příspěvek od ferdamravenec »

jestli je to odvzdušněním zjistíš když budeš jezdit bez vička nádrže (ale to by ti nepomohlo to přidání plynu)
jak je na tom výfuk ? ,ůže být ucpaný
kukino007 - FK

Vyfuk,katros,lambda,snimac otacok,sviecky,komplet filtre,palec,vicko rozdelovaca ,cerpadlo paliva to je vsetko nove,tak uz neviem co by to este mohlo byt
Talla2xlccv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talla2xlccv »

možná trubičky od nádrže letama přicpaný, po ohřátí na volnoběh a na místě když přidáš je to ok nebo ne
kukino007 - FK

Za studena aj tepla v neutrali ide bez problemou,,,robi to od vtedy co som vymenil zadnu cast vyfuku
:scratch:
kukino007 - FK

Po zahriati to vynechava,musim cukat na pedal plynu aby to išlo
Talla2xlccv
Kontaktovat uživatele:

zkus sundat vejfuk a pokud to bude ok je to jasný
kukino007 - FK

Po výmene lambda sondy to zatial ide,Tak ze asi nova lambda sonda je nejaky smejd,zajtra im to pojdem vratit,,,a dik za rady čo ste pisali :thumright:
Talla2xlccv
Kontaktovat uživatele:

to čučim lambda mě nenapadla a celkem se divím spousta jich jezdí bez lambdy a v pohodě ale co hlavně že to maká kdoví jaký souvislosti to ještě mělo tak zatím
Odpovědět