strata otačok za jazdy
-
kukino007 - FK
strata otačok za jazdy
Ahoj všetci.chcem sa opytat či nadoba z aktivnim uhlim nemoze robit problemy zo stratou vykonu motora za jazdy.vymenil som uz vsetko co sa mi zdalo podozrive,ale auto nie anie ist normalne,stale po ubehnuti par kilometrou mi zadusa motor,a az po cukani na plynovy pedal sa to rozbieha,ja mam silny tusak ze sa mi nadrž paliva zle odvetráva,lebo v neutrali ked dupem na plyn ide do otacok,mal som to na diagnostike a vypisalo len snimac otacok,co je pri vypnutom motore ok,alebo ci to nemoze robit aj vstrekovac.objednal som si druhy,vymenim a uvidim, 
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: strata otačok za jazdy
jestli je to odvzdušněním zjistíš když budeš jezdit bez vička nádrže (ale to by ti nepomohlo to přidání plynu)
jak je na tom výfuk ? ,ůže být ucpaný
jak je na tom výfuk ? ,ůže být ucpaný
-
kukino007 - FK
Vyfuk,katros,lambda,snimac otacok,sviecky,komplet filtre,palec,vicko rozdelovaca ,cerpadlo paliva to je vsetko nove,tak uz neviem co by to este mohlo byt
-
Talla2xlccv
- Kontaktovat uživatele:
možná trubičky od nádrže letama přicpaný, po ohřátí na volnoběh a na místě když přidáš je to ok nebo ne
-
kukino007 - FK
Za studena aj tepla v neutrali ide bez problemou,,,robi to od vtedy co som vymenil zadnu cast vyfuku

-
kukino007 - FK
Po zahriati to vynechava,musim cukat na pedal plynu aby to išlo
-
Talla2xlccv
- Kontaktovat uživatele:
zkus sundat vejfuk a pokud to bude ok je to jasný
-
kukino007 - FK
Po výmene lambda sondy to zatial ide,Tak ze asi nova lambda sonda je nejaky smejd,zajtra im to pojdem vratit,,,a dik za rady čo ste pisali 
-
Talla2xlccv
- Kontaktovat uživatele:
to čučim lambda mě nenapadla a celkem se divím spousta jich jezdí bez lambdy a v pohodě ale co hlavně že to maká kdoví jaký souvislosti to ještě mělo tak zatím