Zajímavosti ze světa ŠKODA

pokec o všem možném i nemožném
103457
Kontaktovat uživatele:

Zajímavosti ze světa ŠKODA

Příspěvek od 103457 »

Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Re: Zajímavosti ze světa ŠKODA

Příspěvek od Tomas6 »

Když udělá chybu člověk,tak je to na jednom kuse ale jak se pokazí mašina tak nadělá zmetků plnou linku.A poslední dobou mi připadá jak kdyby ty mašiny tam byly v poruše permanentně podle toho z tama leze za krámy.
TIW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TIW »

:lol: Ona to nebude porucha, ony ty mašiny jsou spíš tak nastavené schválně řekl bych ;)
ObrázekObrázek
Invisible1988 - FK

Příspěvek od Invisible1988 - FK »

http://www.novinky.cz/auto/299759-skoda ... n-rui.html v tomhle článku mě zaujal jeho konec...a to motorizace nabízená u čínské verze Rapidu...proč tyhle motory nejsou nabízeny i pro evropský respektive český trh?Osobně bych motorizace MPi bral víc než stále ještě neozkoušené TSi...
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

A svezl jsi se? Já ano a MPI bych nechtěl i přes možné problémy s TSI. Svezl jsem se v Roomsteru a O2, protože Rapid se loni ještě neprodával a navíc tu samozřejmě není v nabídce s MPI.
Šel jsem pro Roomstera 1.4 16V. Proti Felicii 1.6 to nejelo a bylo to srovnatelně hlučné. Po přesednutí do 1.2TSI bylo rozhodnuto. Tahá to jako utržené a to ticho to je paráda. Stejně to bylo s O2. 1.6MPI docela lenoch proti 1.2TSI, ale tam už byl velký cenový rozdíl.

Docela číňany lituji, že jim to tam prodávají pouze s MPI.
Honza9007 - FK

Příspěvek od Honza9007 - FK »

Ad 1: proti tvrzení, že jsou TSi motory neodzkoušené a nedoladěné, se ohrazuji :evil:

Ad 2: Číňani ani nemají tolik možností s těma autama jezdit. Ve městech poskakují v kolonách a na jejich zpoplatněné dálnice většina z motoristů nemá peníze. A protože je zhruba co 5km mýtná stanice, tak tam ani nenajíždějí. Kromě toho se v této části zeměkoule neřeší emisní normy a ani kvalita paliv nedosahuje např. české průměrné kvality. MPI motor je z tohoto hlediska lépe vybaven pro spalování (h)různých směsí.
A litovat čínana nemá smysl; oni třeba na takové prkotiny vůbec nekoukají. Pro ně je důležitý, že to auto má sedačky, který se tváří jako kožený (takže koženka :lol: ), má to klimatizaci (kterou stejně nevyužívají, ale můžou s ní machrovat :roll: ) a hodně chromu. Zbytek jde mimo ně. Jo a ještě něco - zadní víko kufru pro ně musí být dosažitelný při vyklopení - proto jsou v Číně tak oblibené sedany.
DERMIN95
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DERMIN95 »

tak jak dosáhnou na liftbacka octavku ? :D
Obrázek
Matuhsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matuhsch »

mají delší poutko? :D
Obrázek