meněnil jsem motor včetně převodovky a BMM do auta a po nastartování cca po 15sec při volnoběhu chcípne. V původním autě to nechcípalo, ale původní motor to dělal taky. Tak jsem přehodil díly z funkčního auta: palivový filtr, čerpadlo, cívku, ale dělá to stejně. Nevíte v čem je ten čert? Kdy se nepřidá plyn tak prostě motor zhasne.
Chcípnutí motoru při volnoběhu
-
Marek25 - FK
Chcípnutí motoru při volnoběhu
Ahoj,
meněnil jsem motor včetně převodovky a BMM do auta a po nastartování cca po 15sec při volnoběhu chcípne. V původním autě to nechcípalo, ale původní motor to dělal taky. Tak jsem přehodil díly z funkčního auta: palivový filtr, čerpadlo, cívku, ale dělá to stejně. Nevíte v čem je ten čert? Kdy se nepřidá plyn tak prostě motor zhasne.
1,3 BMM 50kW
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Chcípnutí motoru při volnoběhu
Pokud mu to nedělá pokud přidá plyn tak to opravdu imo není ..... a pokud zasáhne imo tak to zhasíná po cca 2 vteřinách maximálně 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
Martas085 - FK
to byl výstřel do prázdna
první co mě napadlo 
Kdyby to byla stara schade, tak reknu ze je to karbec nebo ze pada benzin. Neni to neco podobnyho? Tj vstrik+regulator tlaku+trubky?
-
Martas085 - FK
taky bych na druhý šup řekl,že bude problém v palivové soustavě..začal bych změřením tlaku
- satik
- Kontaktovat uživatele:
Změř tlak paliva prni na palec (popřípadně víčko) pak bych zkusil ještě přehodit cívku a kdyby byla chyba pořád tak bych to nastartoval večer a mrknul bych do prostoru motoru jestli u svíček nebo prostě VN Kabely dobře vedou (jestli někde neuniká jiskra) Mě přesně tady toto co píšeš dělá když vijdedu z mycí linky
Ta vždy počkám tak 30 minut a pak můžu odjdet 
-
Marek25 - FK
Změř tlak paliva prni na palec (popřípadně víčko)
A jak změřit tlak? Cívku jsem taky přehodil to mně napadlo taky. A víško myslíš co?
A jak změřit tlak? Cívku jsem taky přehodil to mně napadlo taky. A víško myslíš co?
-
Martas085 - FK
tzv. barometrem,nebo tlakoměrem..měří se tlak paliva jdoucí od čerpadla..víčko myslí od rozdělovače
- satik
- Kontaktovat uživatele:
No a pak potmě nastartovat a mrknout se jestli jiskrá nelítá někde po motoru.... od víčka rozdělovače, VN Kabelů, svíčky.. Popřípadně jestli máě nějakýho znmýho s VAGem (diagnostika) tak ať ti napíchne auto a mrkne se.
kdyby to byl tlak paliva, nepomuze pridani plynu jestli se nepletu....
-
Martas085 - FK
už to vidím...blbě jsem to přečet...četl jsem při přidání plynu motor chcípne..a ono je to naopak..
- satik
- Kontaktovat uživatele:
V dalším případně by blblo relé palivovýho čerpadla... Zkus jednu věc vem šroubovák a přilož ho ke kabelu co vede ke svíčce jedno jaká... Tady je video co by to NEMĚLO dělat http://www.youtube.com/watch?v=_HxkaG0UG_A