zdravím.. felicia je moje první auto a ještě jsem na autě nic nědělal.. tak prosím radu od zkušenějších.
Zvládnu to zapojit sám, bez předchozích zkušeností? Je potřeba koupit nějakej adaptér/redukce? Dík
Koupil jsem si nový autoradio kteý ma takovýto konektor (ISO?) :
Konektor ve felici od starého autoradia vypadá takto:
Aha to jsem špatně pochopil a co je to ta černá krabička co je za ním? Jinak to budeš muset předělat na ten černý konektor,ale pokud to neumíš tak to dej raději do servisu.
No tak asi přepojit z toho CQ-J03 na ISO konektor dle toho návodu. Takže koupit samice a piny, nakrimpovat to na kabely a ty pak připojit podle návodu. Aspoň tak bych to udělal já.
EDIT: Koukám, že ten konektor v odkazu je už i s kabely, tak to by šlo asi jen přepájet na ty ustřižený. Ale podle mě by bylo vhodnější si ty piny dát na kabel než to bastlit pájením dvou drátů.
FELICIA LXi [] 1.3MPi, r.v. 1999 Deep sea blue metalic Ford Focus II 1.6 TDCi 80kW
RAM512 : To mu je ale k prdu. On musí z auta odpojit tu redukci co mu tam zbyla ze starýho rádia a pak tam zapojit tu redukci co má u nového rádia....víc v tom není
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže--->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná