Nářadí na výměnu řízení
-
bawacek - FK
Nářadí na výměnu řízení
Zdravim,chci se zeptat,budu menit rizeni na felince mpi,ne volantovou tyc ale rizeni. Jake budu potrebovat naradi? Je potreba hodit auto na zvedak? Myslim tim jakoze jestli je neco potreba zespodu auta. Za kazdou radu diky.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nářadí na výměnu řízení
A mas rizeni s posilovacem ci bez nej? Pokud bez tak jen odsroubujes ty 4 srouby co ho drzi na napravnici pak ojistis od volantove tyce a cepy rizeni v tehlicich a je to venku.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Ted jeste geometrii a mas to komplet. Kdyby to takhle slo na vsech autech tak je to sranda 
- Benny
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, chci měnit řízení co mám bez posilovače na s posilovačem. Mám vytažený motor venku ale nevím jak mám vyměnit spodní část volantovky pokud to nějak jde. Nechce se mi měnit celá volantovka a hlavně neumím sundat zámek. 
Díky
Díky
Autobusákem se člověk nestává, ale rodí.
Ženskou jedině když má milion a na prdeli úmrtní list.
lepší je vyměnit celou volantovku a je klid
spínačku vyměníš, stačí flexou říznout a pak vytočit kombinačkama zbytek závitu, ale podle data kdys tady psal to už asi máš hotové 
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..
- Benny
- Kontaktovat uživatele:
Stále to nemám hotové
jenom jsem vytáhnul starou tyč hodil novou a nic víc jsem zatím nedělal. Mám v úmyslu uříznout volantovku dole a navařit tam ticíci hran na posilovač. 
Sundat spínačku neumím
ale pokud by to vyšlo tak bych rovnou hodil nějakou na NF bo tam mám z OF a vadí mi to 
Sundat spínačku neumím
Autobusákem se člověk nestává, ale rodí.
Jak ja sem dodelaval servo tak sem toho vyuzil a prehodil spinacku na NF
je to jednoduche vyndej celou volantovku drzi to jenom 4 srouby a az uvidis tu spinacku musi ti to byt jasne je tam krasna mezera akurat na flexu abys urezal ty srouby
a ten zbytek zavitu vytocis i prstem. Pak das novou a normální srouby s hlavou, jen ja sem to dělal na rychlo takze kdyz vyndam klic hned se mi zamkne volant. Jinak kdybys chtěl prodavam celou volantovku i se spinackou s klicem na NF za 400
jinak vidim, ze jsi z Ostravy, momentalne tu ted taky bydlim, takze ti kdyztak muzu pomoct.
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..