Nářadí na výměnu řízení

bawacek - FK

Nářadí na výměnu řízení

Příspěvek od bawacek - FK »

Zdravim,chci se zeptat,budu menit rizeni na felince mpi,ne volantovou tyc ale rizeni. Jake budu potrebovat naradi? Je potreba hodit auto na zvedak? Myslim tim jakoze jestli je neco potreba zespodu auta. Za kazdou radu diky.
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nářadí na výměnu řízení

Příspěvek od Kuladmin »

A mas rizeni s posilovacem ci bez nej? Pokud bez tak jen odsroubujes ty 4 srouby co ho drzi na napravnici pak ojistis od volantove tyce a cepy rizeni v tehlicich a je to venku.
bawacek - FK

Příspěvek od bawacek - FK »

Tak hotovo,cca.hodinka prace ;)
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Ted jeste geometrii a mas to komplet. Kdyby to takhle slo na vsech autech tak je to sranda :)
Benny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benny »

Ahoj, chci měnit řízení co mám bez posilovače na s posilovačem. Mám vytažený motor venku ale nevím jak mám vyměnit spodní část volantovky pokud to nějak jde. Nechce se mi měnit celá volantovka a hlavně neumím sundat zámek. :(

Díky
Autobusákem se člověk nestává, ale rodí.
Ženskou jedině když má milion a na prdeli úmrtní list.
H4nIS

Příspěvek od H4nIS »

lepší je vyměnit celou volantovku a je klid :) spínačku vyměníš, stačí flexou říznout a pak vytočit kombinačkama zbytek závitu, ale podle data kdys tady psal to už asi máš hotové :)
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..
Benny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benny »

Stále to nemám hotové :D jenom jsem vytáhnul starou tyč hodil novou a nic víc jsem zatím nedělal. Mám v úmyslu uříznout volantovku dole a navařit tam ticíci hran na posilovač. :)
Sundat spínačku neumím :( ale pokud by to vyšlo tak bych rovnou hodil nějakou na NF bo tam mám z OF a vadí mi to :(
Autobusákem se člověk nestává, ale rodí.
Ženskou jedině když má milion a na prdeli úmrtní list.
H4nIS

Příspěvek od H4nIS »

Jak ja sem dodelaval servo tak sem toho vyuzil a prehodil spinacku na NF :) je to jednoduche vyndej celou volantovku drzi to jenom 4 srouby a az uvidis tu spinacku musi ti to byt jasne je tam krasna mezera akurat na flexu abys urezal ty srouby :) a ten zbytek zavitu vytocis i prstem. Pak das novou a normální srouby s hlavou, jen ja sem to dělal na rychlo takze kdyz vyndam klic hned se mi zamkne volant. Jinak kdybys chtěl prodavam celou volantovku i se spinackou s klicem na NF za 400 ;) jinak vidim, ze jsi z Ostravy, momentalne tu ted taky bydlim, takze ti kdyztak muzu pomoct.
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..
Odpovědět