Všem dík za rady dneska jsem měnil mimo jiné desky a kotouče a byl to docela porod zarezlý vodící čepy + pístky
Zdar feldám
To je úplně normální. Já to mám takya myslím že i spousta jiných Felinářů.Hanus píše:toho piskani bych si vsiml i drive si myslim. Ten zvuk jsem slysel dneska poprve a jde soucasne z obou 2 stran zadnich brzd pri povolovani pedalu ci rucni brzdy... a jak ho lze vyresit?
Nemá to žádnou souvislost, jen sis toho předtím nevšiml. Nejlepší je to vůbec neřešit a pokud se necháš zlákat nějakým mazáním a pod. tak doporučuji velmi opatrně.Hanus píše:kdyz je treba odvzudnovat? Dneska jsem kontroloval predni desticky a pote co jsem vse dal dohromady, tak nastal problem se zadnimi brzdami. Kdyz zmacknu pedal brzdy a on se pak vraci tak mi zadni brzdy "vrzou a piskaji", No neco strasneho. Stejny zvuk to dela i pri stahovani rucni bzrdy. Jakou to muze mit souvislost s demontazi prednich desticek a jak se toho zvuku zbavit?
já ty bubny projistotu naplnil celé vazelinou, aby byl klidMatias píše:Hanus: a doufám že jhsi nezapomněl postříkat i bubny a pakny aby to tak nedrhlo.)))

sice je to stary ale rozvirim vody,ja odvzdusnuju temer vzdycky sam,bez pripravku, proste povolim odvzdusnovak a pokud je vse vporadku kapalina samovolne vytece ,necham ji par sekund vytikat ,zavru to ,slapnu na brzdu,otevru necham odkapat ,zavru a je to hotove,takhle se odvzusnovali formule a racing auta protze pri slapani si muzete hlavnim brzdovym valcem vytvorit bublinku a ta pak bude delat problem,pokud to udelam jak rikam,tedy naliju kapalinu zapalim si cigo at se ustali bublinky a pak jedu jak sem popsal,a vzdycky to bylo v cajku............Atnarfus píše:Odvzdušňovat se dá jenom ve dvou. Jeden našlape a drží. Druhý povolí ventil. Pedál propadne na podlahu a pomocník ho stále drží sešlápnutý. Ventil se utáhne a pak znovu našlapat.
Když odvzdušňovat, tak raději všechna kola.
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi