Na combi by to měl být díl č. 6U9253695C
Popřípadě, kolik druhů se dělalo?
Našel jsem je tuto (je sice z krátké felicie, na kombi se mi nepodařilo najít obrázek), ostatní co mi to nabízelo vypadaly až moc tuningově, což nechci..

VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...

momenťák mam ukrutně dlouho, nikdy na kalibraci nebyl a to s nim dělám z 80% věci na motoru kde je moment celkem důležitej a bez problémůArkis píše:Díky.
A když to chci jen na kola, tak asi nemusím dbát na nějakém dražším kusu, ale bude stačit i ten nejlevnější (650Kč. Vím, že někdo mi radil, že v Kauflandu jsou za 400Kč, ale já je tam nikdy nenašel.), ne? Popřípadě jsem někde četl, že se musí po čase kalibrovat. Platí to jen, když někdo potřebuje hodně přesné hodnoty nebo to budu muset nechat kalibrovat i na ty kola?
musíš počkat až bude akce na ně, nemaji je tam běžně jako rohlíkyArkis píše:No jasné, ale disky můžu poničit, když to moc utáhnu.
Pro ten momenťák zkusím skočit do Lidlu. Tady ve měste sou 2 a v jednom ho určitě nemají, tak zkusím ten vzdálenější.

Nosferat píše:Takhle sedi plast z pola 6N
http://img2.rajce.idnes.cz/d0203/9/9832 ... es/_41.jpg