1,3BMM při přidání plynu chcípne
1,3BMM při přidání plynu chcípne
Zdravím,tak jsem tu zas.Chtěl jsem si zajet pro radiátor topení a felinka mě zase vypekla..Nastartoval jsem,ujel jsem asi 30 m a motor chcípl.Po chvíli domlouvání motor naskočil,ve volnoběhu šlapal jak hodinky,jakmile se ale přidá plyn je konec,motor umře.Zkoušel jsem to vícekrát,ale pokaždé stejný výsledek,po přidání plynu motor zdechne.Jestli se s tím už někdo setkal a mohl poradit budu velmi vděčný.Mám nějaké představy,ale raději si nechám poradit od zkušenějších.Včera jsem ujel asi 150km a bez problémů.Jediný co jsem udělal,že jsem dotankoval nádrž asi 15l benzínu.Poté jsem jel ještě v pohodě domů asi 30km,kde jsem auto odstavil.
-
Kroupa
- Kontaktovat uživatele:
Re: 1,3BMM při přidání plynu chcípne
co filtr paliva,kdy byl měněn?
Ten byl měněn v létě,ale narazil jsem tu na foru na stejnej problém a tam to způsobil zapalovací modul.A ten jsem měnil před třemi měsíci a nebyl zrovna levný.Minule se to projevilo tak,že auto při jízdě zdechlo a už jsem ho nenastartoval.Teď je to trochu jiné,volnoběh v pohodě,ale po přidání plynu motor nedejchá.
Že by po třech měsících odešel modul do věčnejch lovišť?Na to nechci ani myslet.Asi zkusím v okolí sehnat od někoho modul,abych mohl vyloučit tuto závadu.
Tak jsem zpátky,jak jsem slíbil.Modul jsem dnes vyzkoušel na jiné feldě a dělalo to samé.Koupil jsem jiný,namontoval a zatím to vypadá,že vše běží jak má.Ale ještě uvidím,musím felinku protáhnout někam dál,abych si byl jistý,že je vše v pořádku. 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně jestli si nekoupil činu apod. !! to bys to měl zachvilku zase zpátky. 
Čína tam nebyla ani před tím,teď tam půjde znovu Bosch a ještě jeden bude do rezervy až přijde z reklamace. 
-
kalozi - FK
Caute chalani neviem to tu moc ovladat tak preto to pisem sem. Mam par otazok a potrebujem na ne odpoved a nie blbe poznamky dakujem . Takze mal som skodu feliciu mpi zadrel sa mi modor odislo olejove cerpadlo
kupil som motor ale on. Nebol mpi ale karburatorovi vimenili mi sanie strekovanie vsetko ale snimac kluky tam nedali lebo v tomto bloku neni na nho miesto takze nastartujem a motor hnet skape co to moze bit a ajk viriesim ten snimac ? Prosim vas dakujem
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Jednou ti to nestačí?? Navíc určitě ten motor nebyl karburátor ale Bmm tzn jednobodový vstřik. A není to určitě snímač polohy kliky ale čidlo klepání.