Ahoj, snažil jsem se najít svojí závadu ale nic tomu neodpovídá, jsem už zoufalej kontroloval jsem snad už všechno.
Mám tento problém stává se to především když je auto v tahu do kopce tak v nízkých otáčkách malinko pocukavá není to nic hroznýho ale mě to vadí, když ji mam ve vysokejch tak je vše v pořádku jinak když chci jet v klidu tak přeřazování taky není moc plynulý hlavně z 1 na 2. A teď poslední dobou k tomu přišlo ještě to že jednou za čas z ničeho nic když je většinou v nízkých otáčkách motor najednou jakoby vypne s autem to poměrně hodně cukne ale okamžitě ve vteřině znovu naskočí a jede zase v pohodě dál, prosím poradte mi moc děkuji.
felicia cukání motoru
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: felicia cukání motoru
zkus lépe hledat o cukání toho tu je dost
Před vložením nového příspěvku se nejdřív přesvědčte, zda-li se již podobné téma ve fóru nenachází. Jestli ano, pokračujte v existující diskuzi přidáním svého dotazu pomocí tlačítka |ODPOVĚDĚT|.
http://www.feliciaklub.cz/forum/search. ... words=cuká
Před vložením nového příspěvku se nejdřív přesvědčte, zda-li se již podobné téma ve fóru nenachází. Jestli ano, pokračujte v existující diskuzi přidáním svého dotazu pomocí tlačítka |ODPOVĚDĚT|.
http://www.feliciaklub.cz/forum/search. ... words=cuká
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Tominpe - FK
prošel jsem už celé forum, zbytečně bych tady nic nepsal, ale ostatní mají jiný charakter závad.
To velký cuknutí... to mě dělalo palivové čerpadlo, co se týče pocukávání skáče ti něco ve Vagu ??
- Majklaz
- Kontaktovat uživatele:
Pochybuju že bys tady odpověď nenašel. Může toho být dost... klapka, lambda, čerpadlo, filtr, výfuk, svíčky...
-
Tominpe - FK
palivový čerpadlo jsem jediný nedělal asi je to poslední možnost, jinak lambda nová svíčky nový filtr KN, snímač otáček novej, celá elektrika očištěná, sání přetěsněný,
Nejnovější zjištění...zkontroluj si krabičku imo měl jsem tam nateklou vodu a akorát scháním nové ale na 90% to bude ono.