felicia cukání motoru

Simos 2P
135M, 136M
Tominpe - FK

felicia cukání motoru

Příspěvek od Tominpe - FK »

Ahoj, snažil jsem se najít svojí závadu ale nic tomu neodpovídá, jsem už zoufalej kontroloval jsem snad už všechno.
Mám tento problém stává se to především když je auto v tahu do kopce tak v nízkých otáčkách malinko pocukavá není to nic hroznýho ale mě to vadí, když ji mam ve vysokejch tak je vše v pořádku jinak když chci jet v klidu tak přeřazování taky není moc plynulý hlavně z 1 na 2. A teď poslední dobou k tomu přišlo ještě to že jednou za čas z ničeho nic když je většinou v nízkých otáčkách motor najednou jakoby vypne s autem to poměrně hodně cukne ale okamžitě ve vteřině znovu naskočí a jede zase v pohodě dál, prosím poradte mi moc děkuji.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: felicia cukání motoru

Příspěvek od emilio52 »

zkus lépe hledat o cukání toho tu je dost :hledej:
Před vložením nového příspěvku se nejdřív přesvědčte, zda-li se již podobné téma ve fóru nenachází. Jestli ano, pokračujte v existující diskuzi přidáním svého dotazu pomocí tlačítka |ODPOVĚDĚT|.
http://www.feliciaklub.cz/forum/search. ... words=cuká
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Tominpe - FK

prošel jsem už celé forum, zbytečně bych tady nic nepsal, ale ostatní mají jiný charakter závad.
Vyzda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyzda »

To velký cuknutí... to mě dělalo palivové čerpadlo, co se týče pocukávání skáče ti něco ve Vagu ??
Majklaz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklaz »

Pochybuju že bys tady odpověď nenašel. Může toho být dost... klapka, lambda, čerpadlo, filtr, výfuk, svíčky...
Tominpe - FK

palivový čerpadlo jsem jediný nedělal asi je to poslední možnost, jinak lambda nová svíčky nový filtr KN, snímač otáček novej, celá elektrika očištěná, sání přetěsněný,
Vyzda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyzda »

Nejnovější zjištění...zkontroluj si krabičku imo měl jsem tam nateklou vodu a akorát scháním nové ale na 90% to bude ono.
Odpovědět