Dopis z inspektorátu

pokec o všem možném i nemožném
ata001

Dopis z inspektorátu

Příspěvek od ata001 »

Dobrý den, mám u rodičů v místě trvalého pobytu dopis z dopravního inspektorátu z města, kde mám přechodné bydliště. K dopisu se dostanu až v pondělí/úterý. Zajímá mě zda tam bude předvolání, a zda to předvolání bude na dopravní inspektorát či na policii? Na dopravce u nás dnes nejsou, mám se zajít zeptat přímo na policii? Děkuji za rady.
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Re: Dopis z inspektorátu

Příspěvek od Jura_Favorit »

Krišťálovými koulemi zde většina diskutujících nedisponuje.
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
Prcek1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prcek1 »

Vyzvedni si dopis a uvidíš, co a kdy po tobě chtějí. Běž tam a vyřiď to. Nic jinýho nevymyslíš. :salut:
Rorschach - FK

Příspěvek od Rorschach - FK »

V době internetu a mobilních telefonů je takový problém když už ti maminka s tatínkem řekli, že tam máš dopis ho otevřít a přečíst pokud to chceš ihned vědět?
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

Nekteri jedinci by se fakt meli zamyslet nad dobrovolnym vracenim obcanky :roll:
ata001

Příspěvek od ata001 »

Spíš mě zajímalo jestli tam může být něco jiného než pokuta. Dopis byl v trvalém bydlišti na mé jméno, tudíž mi ho rodiče vyzvednout nemohli.
ata001

Příspěvek od ata001 »

Ještě se zeptám na jednu věc. Včera večer jsem jela z práce, blížila jsem se k vesnici kde vím, že je radar. Ještě kus před cedulí se tam objevila rychlost 76km/h, to už jsem ale brzdila, číslo bylo stejné. Pak tam skočil nějaký čtverec a když jsem minula ceduli skočilo tam 40km/h. Jsem zvyklá že se číslo s tím jak brzdím snižuje, ne že zůstává. Blesk jsem neviděla, může to být jenom informativní radar? Přijde mi ujeté že to měří ještě tak kilák před cedulí a že to nacpou přímo za :baseball:
Prcek1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prcek1 »

Ano..
Aleš

Příspěvek od Aleš »

Ne...
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin :-)
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

ata001 píše:Dobrý den, mám u rodičů v místě trvalého pobytu dopis z dopravního inspektorátu z města, kde mám přechodné bydliště. K dopisu se dostanu až v pondělí/úterý. Zajímá mě zda tam bude předvolání, a zda to předvolání bude na dopravní inspektorát či na policii? Na dopravce u nás dnes nejsou, mám se zajít zeptat přímo na policii? Děkuji za rady.
Dopravní inspektorát je jedno z oddělení policie. Městský úřad nemá dopravní inspektorát, ale odbor dopravy.
Odpovědět