Tú striebornú by som komplet pofotil v akom je stave. Stručne k nej:
- Motor 1.3 MPi 50kW má najazdených 260 XXX km, posledných asi 160 000 sa do nej tankoval výlučne V-Power Nitro+ alebo iný kvalitný 100 oktán s aditívami a kvalitné oleje a tak ďalej, takže tých 50 kW by ešte mala mať a tak.
- Ale bývame v byte takže žiadne garážovanie a tak tie zadné blatníky sú chytené, kúsok aj 5-té dvere, ten spoj medzi zadnými blatníkmi a prahmi pod zadnými dverami a to ešte neviem kde všade dnu. Nevyznám sa tak veľmi do toho.
Rád by som proste mal kombičko tú svetlo modrú metalízu 9C9C benzín motor skôr tú 1.3MPi, ale tak keď už není tak aj 1.6MPi vezmem. Tak neviem teraz či za 1000 € kúpiť tú z Nemecka, alebo proste tú rodinnú prepísať na seba a dopriať jej komplet generálku karosérie a motora, prestriekať na modro. Len ja neviem o tom nič, neštudoval som automechanika, nevyznám sa tak neviem ako a s kým to robiť a tak a či sa to oplatí opraviť staré, alebo kúpiť tamtú. Čo mi prosím navrhujete? Ale prosím fakt k veci na moje otázky. Viem že poviete kúp si Fabiu či Golf, ale ja rád Feliciu combi.