Dneska byl vubec nejaky povedeny den, pokazily se hned v rodine dve auta...
Takze pribeh prvni, Felda 1.3 MPI 50KW rv 2000 bracha jel po dalnici z Prahy a najednou desny smrad, zacalo se kourit z radia, zhasl motor, vsechny budiky na nule, vypalene zarovky, v podstate vsechny spotrebice co byly v ten moment to odskakaly vcetne palubniho PC a podobne a po otevreni kapoty z baterky para a vsude ochrstane kyselinou. Uz cestou do Prahy si stezoval ze v aute neco smrdi (asi ocividne prebijel altec a byl blby regulator). Jenze moc se v autech nevyzna, tak si toho nevsimal...
No a pribeh druhy... Felda 1.6 MPI rv 98, zaprahl jsem tu umrelou feldu a tahl z Vyskova do Zlina, dojeli jsme az k automechanikovi, prelozili veci a uz chceme odjet a ja otocim klickem a ozve se jen cvaknuti...nic, starter netoci... Udelalo mi to sporadicky 2x za poslednich 14 dni, ale vzdycky stacilo otocit klickem znova a naskocilo to na drc. dalsich minimalne 50 startu v pohode. Zajimave, ze to dela jen po delsi jizde...na kratke trasy se to nikdy nestalo. Museli jsme to roztlacit, nastesti nemam kat, tak jsem to neresil, ale nechapu proc to prestalo stratovat a zacalo se to chovat nejak divne. jen jsem si trochu vsiml, ze kdyz to jen cvaklo, tak se jakoby neprerusily svetla vetrak, nic, vsechno svitilo, foukalo vesele dal, takze ze byse mi nejak zapeklo X rele a nechtelo odlehcit zatez??? KOntroloval jsem ten zluty smejd drat co vede ke starteru, ale ten vypadal dobre...kdyby byl spatny, tak by se to projevovalo tusim jinak. Navic se mi jeste pred startem samy rozly svetla pres ASS1, jakoby bylo vysoke napeti v siti...jakoby proste motor bezel. tak nevim?? Baterka?? Rele X?? Nejaka civka nebo uhliky ve starteru?? sakra?? to je dneska den