Nové čelní sklo

karoserie, narazniky, skla atd.
Sigy - FK

Nové čelní sklo

Příspěvek od Sigy - FK »

Tak jelikož mě o vikendu chytli policajti, tak už jim nemůžu znovu říct, že mi to znova prasklo :D Feldu už prej delši dobu znaj :lol: takže to že mám prasklé sklo si budou asi pamatovat :( Takže ho musím co nejdříve vyměnit, takže mám pár otázek:

- Když už nové čelní sklo, tak tonované a s pruhem? nebo zustat u čirého?
- Tonované se dělaly dva druhy, že? Se zeleným pruhem a modrým? Takže pro mě jasná volba (modrý) jestli se rozhodnu pro okno s pruhem
- Na kolik +- vyjde vyměna?
- Máte někdo osobní zkušenosti s nějakou firmou z okolí F-M? případně Ostrava?
smazany clen - FK

Re: Nové čelní sklo

Příspěvek od smazany clen - FK »

Pokud máš pojistku na čelní sklo tak zajeď do Autosklo TS a tam ti to zadara vymění
Sigy - FK

Příspěvek od Sigy - FK »

Nemám :(
smazany clen - FK

Tak tam skus zajet a uvidíš za kolik ti to udělají
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od madmaik »

zkus nejakejho znameho ktery nema u sve pojistovny este zadny bonus,jestli by to neslo udelat na jeho povine ruceni :)
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
smazany clen - FK

Jn taky to tak jde udělat,ale v dnešní době každý šetří každou kačku. Hlavně když se budeš ptát tak ne rodiny,rodinu pojišťovna neuznává :!:
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

To spíš sehnat někoho, kdo má sklo připojištěný a nechat si ho na něj vyměnit.
Sigy - FK

Příspěvek od Sigy - FK »

madmaik: každý je neochotný, jak slyší, že by to měl vzít na sebe :lol: :(
Sigy - FK

Příspěvek od Sigy - FK »

103457 píše:To spíš sehnat někoho, kdo má sklo připojištěný a nechat si ho na něj vyměnit.
To jde? :shock:
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

To bys koukal, co jde věcí :lol: :lol:
Když to bude někdo s feldou, tak je tomu, kdo bude vyměňovat to sklo jedno, jakou SPZku do papírů napíše, on je rád, že má kšeft. Dělá se to takhle v autobazarech, jakmile se k nim dostane auto s připojištěným čelním sklem, tak na jeho papíry vymění ještě nějaký další okno :o . Je to špatný, ale jsme v čechách, malej českej člověk přijde na všechno.
xmorfeuz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmorfeuz »

Já platil za číré bez pruhu 2500kč i s prací.
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od madmaik »

Sigy píše:madmaik: každý je neochotný, jak slyší, že by to měl vzít na sebe :lol: :(
mno a ja to vzal na sebe a dostal sem este 1500 :-)) ale ted mam bonusy tak do toho uz nejdu. to neni spatnej napad hodit to na jinou feldu to zas nenapadlo me :lol:
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Sigy - FK

Příspěvek od Sigy - FK »

xmorfeuz píše:Já platil za číré bez pruhu 2500kč i s prací.
kolik chtěli za to sklo?
smazany clen - FK

Tak jsem take řešil čelní sklo které jsem mel preskle a nemel jsem ho poještené a musel jsem si ho nakonec dnes nechat udelat protoze se trhlina dal rozsiřovala, dal jsem si čelní sklo zelené s Modrým Pruhem a je nadherné a platil jsem 2000kč i s praci bez dokladu tak ze super cena :D a hned jsem jel na pojištovnu a nechal jsem si ho pojistit :D
Peters56
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peters56 »

Ještě se to dá udělat jedním způsobem, počkej někde u silnice až pojede okolo sklopka s kamením, opiš si SPZ a pak to nahlaš, že mu odlétl kámen z vozu a rozbil ti přední sklo. Hlavně si pamatuj čas a místo kde jsi jí zapsal. Dopravní firmy se v tom rádi šťouraj jestli to opravdu mohlo být z jejich vozu a pak zkoumaj jestli tam to auto v tuto dobu opravdu bylo.
Byla - Škoda felicia combi 1.6 GLX, zelená smaragdová metalíza r.v. 1997
Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56
Obrázek
Sigy - FK

Příspěvek od Sigy - FK »

Peters56 píše:Ještě se to dá udělat jedním způsobem, počkej někde u silnice až pojede okolo sklopka s kamením, opiš si SPZ a pak to nahlaš, že mu odlétl kámen z vozu a rozbil ti přední sklo. Hlavně si pamatuj čas a místo kde jsi jí zapsal. Dopravní firmy se v tom rádi šťouraj jestli to opravdu mohlo být z jejich vozu a pak zkoumaj jestli tam to auto v tuto dobu opravdu bylo.
To ale musí prý přiznat, to jsem právě slyšel, že s z toho často vykroutí :?
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ponman »

Jsou s tim velky obstrukce,ne kazdy je ochotny :( Taky jsem se s tim smiril zdrave se nastval,sahnul hloubeji do prasatka a koupil cire i z praci za 1900,-.A doporucuji posleze propojistit ;)
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenda19895 »

Já jsem předloni u Bártka za tónované - nazelenalé dal s prací něco přes tři tisíce. :)
Naposledy upravil(a) Zdenda19895 dne pon 28. črc 2008 18:09:53, celkem upraveno 1 x.
madfelda2212

Příspěvek od madfelda2212 »

Mě sklo vyměňovali v MB a maximální spokojenost! Potřeboval sem to ještě ten samej den, po domluvě sem jim to tam přivez, došel si na oběd a za cca. hodinku to bylo hotové.
Sklo jsem kupoval s pruhem (modrým) se zelenou fólií a i s prací mě to vyšlo na 2.500,--což si myslím, že je přijatelná cena, když tot ady tak čtu. ( profi přístup nepočítám, měl by být samozřejmostí , ale vždy tomu tak není :( )
Danis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danis »

Před rokem u autoriz. servisu Škoda za cca 3400 CZK (tónované se zel. pruhem + těsnění + práce). Ale platila to pojišťovna :lol: :lol:
Škoda Felicia Combi LXi - 1.3 MPi, r.v. 1997
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M
Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
borlan - FK

Příspěvek od borlan - FK »

Já u Fáva měnil přes pojišťovnu se zeleným pruhem a bylo to komplet kolem 3.500,-. Vše bylo na počkání, ale zadrhlo se to ve chvíli kdy maník vyndal to prasklý a objevil prorezlou kastli pod gumou. Postavil mě nečekaně před dilema - odjet někam bez skla a nechat opravit-zavařit nebo nechat být. Maník upozorňoval, že pozdější vyndání nového skla a oprava kastle nese velké riziko křupnutí skla. Nebyl jsem na takovou situaci připraven, nakonec jsem to nechal jen očistit, pořádně napatlat a jinak nechal jak bylo. Cca půl roku se to nijak neprojevilo, ale nevím jak dlouho to event. bude sloužit bez protékání. Tolik můj postřeh s výměnou skla... 8-)
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

proboha co tady řešíte??? originál sklo stojí 980 kaček a výměna zabere 15 minut....a guma tušim mě stála necelejch 400...
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Taky jsem dneska utrpěl ťukanec. Nechápu, jedu po rovné silnici sám, najednou prda a mám na skle flíček tak 10mm v průměru. Naštěstí je to asi 15cm od spodní hrany a přesně uprostřed, tak to nevadí výhledu. Minimálně do STK s tím nehodlám nic dělat.
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Atnarfus píše:mám na skle flíček tak 10mm v průměru. Nevadí výhledu. Minimálně do STK s tím nehodlám nic dělat.
Přesně takový flíček jsem měl před dvěma lety v levém horním rohu, úplně nahoře. :) Kvůli tomu jsem neprošel přes technickou. Pokud trefíš na aktivního poldu, neprojdeš ani přes něj. :lol:
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
vanplus - FK

Atnarfus píše:Taky jsem dneska utrpěl ťukanec. Nechápu, jedu po rovné silnici sám, najednou prda a mám na skle flíček tak 10mm v průměru. Naštěstí je to asi 15cm od spodní hrany a přesně uprostřed, tak to nevadí výhledu. Minimálně do STK s tím nehodlám nic dělat.
pozor nesmí to bejt ve stírané ploše.protože výhled řidiče je u každýho auta jinej tak je to definované takto..a nesmí to bejt větší než 1cm...ale já jezdil z pavoukem asi 3 měsíce a nikdo neprudil...
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Ve stírané ploše to je. Ve výhledu mi to určitě nevadí, protože skrz to místo koukám akorát na kapotu.
Zatím na to bodám, jezdím slušně a policajti mne tak zastaví jednou za X let. Jestli mne vykopnou z technické, tak to budu muset vyměnit.
Asi preventivně začnu hledat kde za slušnou cenu koupit zelené sklo.
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Ne, už jsem to vymyslel. Až pojedu na STK, tak si od někoho půjčím držák na navigaci a plesknu ho přísavkou zrovna na to místo :D
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Atnarfus píše:Ne, už jsem to vymyslel. Až pojedu na STK, tak si od někoho půjčím držák na navigaci a plesknu ho přísavkou zrovna na to místo :D
Ten tam nesmíš mít. :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
borlan - FK

Příspěvek od borlan - FK »

Atnarfus - nebo nějak zařiď ať se ti přesně na to místo vykálí třeba holub...jakože cestou na stk... :lol:
Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

Zdenda19895 píše: Ten tam nesmíš mít. :lol: :lol: :lol:
Jestli přes to místo kouká na kapotu, tak by ho tam mít mohl. Na foru je nějaký výcuc ze zákona o umístění navigace na sklo a přesně zde píší, že to být může.
Peters56 píše:Ještě se to dá udělat jedním způsobem, počkej někde u silnice až pojede okolo sklopka s kamením, opiš si SPZ a pak to nahlaš, že mu odlétl kámen z vozu a rozbil ti přední sklo. Hlavně si pamatuj čas a místo kde jsi jí zapsal. Dopravní firmy se v tom rádi šťouraj jestli to opravdu mohlo být z jejich vozu a pak zkoumaj jestli tam to auto v tuto dobu opravdu bylo.
To se mi stalo na předchozím autě, ale doopravdy mi ho rozbyl. Takovou obrovskou krávu bych tím mím malým autíčkem nezastavil, tak jsem si opsal jen číslo, že to nahlásím u policajtu a na pojišťovnu. No a nakonec z toho vyšlo, že tam vůbec nejel, že jsem si to vymyslel a ještě na mě podali trestní oznámení. No a pak se to muselo vše nenápadně ztratit, abych ještě neplatil něco já jim.

Když jsem si koupil feldu, tak už jsem si ho připojistil. S tou paní se dalo hezky povídat a jelikož se jí nechtělo asi moc chodit na parkoviště, tak jsme se dohodli, že okno viděla a že je v pořádku :) (když bych ho tam neměl, tak mi to taky pojistí :D ). Tak to zkus třeba udělat tak, jdi si ho pojistit někam kde je parkoviště daleko a ukaž jim třeba jen fotku, že tam nemáš nějakýho velkýho pavouka. No a za měsíc až dva si ho nech vyměnit.
Moje bejvalá skorozávodnička http://www.feliciaklub.cz/Tweety http://tweety5004.rajce.idnes.cz/felda/
Momentálně Pašík 1.9TDi chro chro a Clio II 2.0 16V Sport ;-) - už taky vše pryč :-(
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=25423
vanplus - FK

Atnarfus píše:Ve stírané ploše to je. Ve výhledu mi to určitě nevadí, protože skrz to místo koukám akorát na kapotu.
Zatím na to bodám, jezdím slušně a policajti mne tak zastaví jednou za X let. Jestli mne vykopnou z technické, tak to budu muset vyměnit.
Asi preventivně začnu hledat kde za slušnou cenu koupit zelené sklo.
no to je jedno právě jestli to je ve výhledu nebo ne pač výhled je u každýho auta jinej a u každýho člověka taky(vysokýho) tak právě aby se předešlo dohadům tak to udělali takto...pitomci
a1ex - FK

Příspěvek od a1ex - FK »

ja sem na favo kupoval celni sklo z druhy ruky za 800 s cernym pruhem dole a za ciry chtej lidi tak 500,- Jde to celkem v klidu vymenit i doma. Cca pul hodiny prace ve dvou lidech.
helicops

Příspěvek od helicops »

Vojtus

Příspěvek od Vojtus »

tak ted jsem na vazkach..ne z ebych byl nemehlo..ale shanet sklo..za cca litr,asi i gumu a pak se s tim sr.. v garazi kdyz to muzu mit za 1600 na pockani? to je myslim jasna volba..pokadt to teda nepujdu pripojistit a po vanocich nevymenim za cizi...budou jim vadit pokad pani nebude lina vstat od stolu asi 3-4 dolicky?:) cca max pul cm vlasek..
Naposledy upravil(a) Maty dne ned 05. říj 2008 12:35:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Viz. pravidlo č.4
Odpovědět