Nová Firestonka a boulička

gerrik - FK

Nová Firestonka a boulička

Příspěvek od gerrik - FK »

Mám jednu sezonu jeté Firestonky na předku, při přezouvání na letní (na jaře) jsem si všiml menší boule zevnitř na boku pneumatiky. Mazal jsem do servisu kde jsem je koupil s tím že mám reklamaci. Oni že ne, že kolo bylo bouchlé, že je poškozený i ráfek. Fakt je že trochu ten ráfek byl sedřený a ohnutý, jen ten lem. Takže s reklamaci mně vyhodili, teď co s tím? Guma nová, to je jak vyhodit litr z okna :x Ta boule není velká, taková menší ale je vidět. Má cenu tam dávat duši? Zas bych byl nerad aby to někde buchlo ;) Co vy na to? Vyhodit či nechat a sledovat jestli se boule nezvětšuje?
Collin - FK

Re: Nová Firestonka a boulička

Příspěvek od Collin - FK »

Tak tuhle pneu vyhodit. Muže to kdykoli prasknout, tohle bychom na auto nedali.
gerrik - FK

Asi jo, čéče, nechci riskovat. Hele, ty děláš v servisu, že? Myslíš že mi můžeš sehnat jednu Firestone Winterhawk 165/70R13 za nějakou lepší cenu?
Collin - FK

To bych mohl ale jsi až z Hradce takže pokud by se to posílalo tak nevím jestli by se to vyplatilo.
gerrik - FK

Není problém dojet, jezdím pracovně ČR
Collin - FK

Ok ted sem v práci tak se kouknu jaká muže být cena. Zachvílu napíšu.
gerrik - FK

ok, jsem na přijmu
Collin - FK

Ve skladu nic nemáme, takže se bude muset kdyžtak objednat. Ceník má vedoucí a néní tu. Tak ti to sem dám později.
gerrik - FK

Tak ono to nehoří, klidně stačí až na podzim. Já tu gumu můžu mít kolem 1000,- takže pokud to u vás nebude vyloženě vyprodej nebo nějaký extra ceny, tak to asi nebude mít smysl, ale jeden nikdy neví ;) tak to zkouším :)
Collin - FK

Tak takové pneu nemáme a myslím ani neobjednáváme.
Odpovědět