Nová Firestonka a boulička
-
gerrik - FK
Nová Firestonka a boulička
Mám jednu sezonu jeté Firestonky na předku, při přezouvání na letní (na jaře) jsem si všiml menší boule zevnitř na boku pneumatiky. Mazal jsem do servisu kde jsem je koupil s tím že mám reklamaci. Oni že ne, že kolo bylo bouchlé, že je poškozený i ráfek. Fakt je že trochu ten ráfek byl sedřený a ohnutý, jen ten lem. Takže s reklamaci mně vyhodili, teď co s tím? Guma nová, to je jak vyhodit litr z okna
Ta boule není velká, taková menší ale je vidět. Má cenu tam dávat duši? Zas bych byl nerad aby to někde buchlo
Co vy na to? Vyhodit či nechat a sledovat jestli se boule nezvětšuje?
-
Collin - FK
Re: Nová Firestonka a boulička
Tak tuhle pneu vyhodit. Muže to kdykoli prasknout, tohle bychom na auto nedali.
-
gerrik - FK
Asi jo, čéče, nechci riskovat. Hele, ty děláš v servisu, že? Myslíš že mi můžeš sehnat jednu Firestone Winterhawk 165/70R13 za nějakou lepší cenu?
-
Collin - FK
To bych mohl ale jsi až z Hradce takže pokud by se to posílalo tak nevím jestli by se to vyplatilo.
-
Collin - FK
Ok ted sem v práci tak se kouknu jaká muže být cena. Zachvílu napíšu.
-
Collin - FK
Ve skladu nic nemáme, takže se bude muset kdyžtak objednat. Ceník má vedoucí a néní tu. Tak ti to sem dám později.
-
gerrik - FK
Tak ono to nehoří, klidně stačí až na podzim. Já tu gumu můžu mít kolem 1000,- takže pokud to u vás nebude vyloženě vyprodej nebo nějaký extra ceny, tak to asi nebude mít smysl, ale jeden nikdy neví
tak to zkouším 
-
Collin - FK
Tak takové pneu nemáme a myslím ani neobjednáváme.