"tuning" zámek kapoty
-
Hanz - FK
"tuning" zámek kapoty
Zdravim, prosím vás o foto jak se na feldu přidělává tento zámek: http://speedpro.cz/predni-uchyty-kapoty-p-182.html
-
smazany clen - FK
Re: "tuning" zámek kapoty
foto zde ale zatím to nemám na autě... 
jinak postup je vcelku jednduchej... naštěstí má felina už z výroby otvory na chladičový stěně už připravený takže zašroubuješ napřed tam...pak označíš na kapotě díry a provrtáš a následně připevníš ten druhej protikus...poté odmontovat zamykání z kapoty a bud na tohle dát zámek a nebo ze zámku odvrtat pouze tu jistící"packu" kterou pak musíš zmáčknout aby se ti kapota otevřela... a nebo to tam můžeš nechat celý pokud nemáš zamračenou kapotu
tot vše 

jinak postup je vcelku jednduchej... naštěstí má felina už z výroby otvory na chladičový stěně už připravený takže zašroubuješ napřed tam...pak označíš na kapotě díry a provrtáš a následně připevníš ten druhej protikus...poté odmontovat zamykání z kapoty a bud na tohle dát zámek a nebo ze zámku odvrtat pouze tu jistící"packu" kterou pak musíš zmáčknout aby se ti kapota otevřela... a nebo to tam můžeš nechat celý pokud nemáš zamračenou kapotu
-
Hanz - FK
Díky, to kam s tim na kapotu jsem věděl, ale netušil sem jak s tim druhym kusem. díky
kapotu zamračenou mam. ale to mi nebrání v otevírání standartním způsobem. Tohle se mi ale líbí 
-
smazany clen - FK
jasný rádo se stalo... no já právě přemýšlím o tom že bych tam nechal pouze ten vlastní zámek a tu pojitku kterou pak musíš ručně otevřít bych odvrtal...protoze tam jsou kvuli tomu tyhle rychoupínáky.. ještě uvidim během 14 dnů na to mrknu a snad to nějak pořeším...
-
Hanz - FK
asi tak bych to taky viděl... když už tam budou ty rychloupínáky...GoodDj píše:jasný rádo se stalo... no já právě přemýšlím o tom že bych tam nechal pouze ten vlastní zámek a tu pojitku kterou pak musíš ručně otevřít bych odvrtal...protoze tam jsou kvuli tomu tyhle rychoupínáky.. ještě uvidim během 14 dnů na to mrknu a snad to nějak pořeším...
-
smazany clen - FK
no otazkou ale je, jestli pujde kapota "odemknout" kdyz budou zandany upinaky..podle me ne budou se muset odepnout a az potom odemknout od ridice...ale kdyz tam nebude ta pojistka tak nevim jestli ji ta pruzina zbytecne moc "nevyhodi" nahoru..aby se pak zpetne nedeformovali treba diry na ty upinkay nebo podobny kdyz by padla z vetsi vysky:(
-
Hanz - FK
chce to vyzkoušet jesli nebude moc skákat noGoodDj píše:no otazkou ale je, jestli pujde kapota "odemknout" kdyz budou zandany upinaky..podle me ne budou se muset odepnout a az potom odemknout od ridice...ale kdyz tam nebude ta pojistka tak nevim jestli ji ta pruzina zbytecne moc "nevyhodi" nahoru..aby se pak zpetne nedeformovali treba diry na ty upinkay nebo podobny kdyz by padla z vetsi vysky:(
-
smazany clen - FK
jojo ... jenze...uz to vidim se stim budu sr*t odvrtávat to a pak to bude moc skákat a znova to budu dekovat zpátky 
-
Hanz - FK
nejt odvrtej a pak tam plácni jen sroub se dvouma matkama.
-
smazany clen - FK
jj nebo jsem premyslel jen sroub a jednu matku ...a pak flexou riznout a rozklepnout konec sroubu ... mozna ty dve matky ale budou snazší
- DJ.Mara
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to bude moc odskakovat tak by se to dalo vyřešit plynovejma vzpěrama 
Octavia I combi 1.9 TDi zatím 66Kw 
-
Hanz - FK
by bylo luxusní, otevřel by si z kabiny, kapota by vyskočila a hned se otevřelaDJ.Mára píše:Pokud to bude moc odskakovat tak by se to dalo vyřešit plynovejma vzpěrama
OT:
Tyto "zámky" mě snad někde zbyly. Kdyby měl o ně někdo zájem tak je prodám za 200kč.
Tyto "zámky" mě snad někde zbyly. Kdyby měl o ně někdo zájem tak je prodám za 200kč.
Úpravy řídících jednotek motorů Felicia
Ex. Felda http://www.youtube.com/watch?v=b5al6XngGWo Kejzi dík!
VW Sharan TDI : "Dospělé auto pro dospělého člověka".
http://www.youtube.com/watch?v=CkJzc2D2 ... re=related
Nemám rád SZ...
Ex. Felda http://www.youtube.com/watch?v=b5al6XngGWo Kejzi dík!
VW Sharan TDI : "Dospělé auto pro dospělého člověka".
http://www.youtube.com/watch?v=CkJzc2D2 ... re=related
Nemám rád SZ...
-
Hanz - FK
nejsi z prahy?Dedla píše:OT:![]()
-
smazany clen - FK
to je fakt:) dobrej nápadDJ.Mára píše:Pokud to bude moc odskakovat tak by se to dalo vyřešit plynovejma vzpěrama
-
Hanz - FK
co silnější pružina? nebo pyrotechnikaGoodDj píše: to je fakt:) dobrej nápadpopřemýšlím o tom .... jinak bylo by to fakt luxusní jak píše HANZ, otevřít od řidiče a kapota se sama zvedá až nahoru
ale bojim se ze bude zapotrebi vice sily nez "jen" odskok pruziny k tomu, aby ty pisty uzvedli kapotu a vyjeli nahoru
-
smazany clen - FK
no leda ta pruzina anebo vymyslet jeste neco jinyho (zatim netusim co)Hanz píše: co silnější pružina? nebo pyrotechnikaale to by bylo spíš na předáděčku
co se tyce pyrotechniky...to by bylo fakt jenom na predvadecky...tolik penez nemam abych po kazdym otevreni habny daval novy "rakety"
-
smazany clen - FK
už to vidim jako ve filmu... "odkurtuješ" haubnu, sendeš si za volant zmáčkneš spešl tlačítko...najednou rána, dým a haubna se začne pomalu zvedat...k tomu by ještě mohla hrát nějaká hudba a bylo by to jak vystřižený z americkýho filmu

-
Hanz - FK
Asi tak
napadla mě ještě hydraulika
ale to už by byla fakt jen paráda... 
-
Hanz - FK
GoodDj píše:už to vidim jako ve filmu... "odkurtuješ" haubnu, sendeš si za volant zmáčkneš spešl tlačítko...najednou rána, dým a haubna se začne pomalu zvedat...k tomu by ještě mohla hrát nějaká hudba a bylo by to jak vystřižený z americkýho filmu![]()
![]()
![]()
-
smazany clen - FK
jj a nebo udělat nějakým způsobem něco jako POJEZD na obou stranach pri blatnikach eletricky moturky, ktery by po kolejnici jeli bud nahoru ke sklu nebo dolu ke svetlum a tim zvedaly kapotu...ale to uz je nejspis moc preautomatizovany takze radsi zustanu u vzper a uvidim bud se bude otevirat sama nebo bude alespon sama drzet (bez podepreni tou tyčí) 
-
Hanz - FK
jj mám tu jednu plynovou vzpěru tak taky asi něco zkusímGoodDj píše:jj a nebo udělat nějakým způsobem něco jako POJEZD na obou stranach pri blatnikach eletricky moturky, ktery by po kolejnici jeli bud nahoru ke sklu nebo dolu ke svetlum a tim zvedaly kapotu...ale to uz je nejspis moc preautomatizovany takze radsi zustanu u vzper a uvidim bud se bude otevirat sama nebo bude alespon sama drzet (bez podepreni tou tyčí)
-
smazany clen - FK
no ja asi vemu dve z Fava.. jsou trosku utahany tak se budou muset stejne koupit novy tak s temahle udelam pokus:) kdyztak pak koupim novy kdyby byly slaby...
-
Hanz - FK
já se bojim aby mi tu kapotu nějak nedeformovali :XGoodDj píše:no ja asi vemu dve z Fava.. jsou trosku utahany tak se budou muset stejne koupit novy tak s temahle udelam pokus:) kdyztak pak koupim novy kdyby byly slaby...
-
smazany clen - FK
no jasný ..právě chce to přesně měřit aby se pak nekřížily
proto tam dávam z fáva (jsou slabší) tak by nemuseli mít takový negativní účinky na kapotu... snad...
-
MagicanBlack - FK
tohel sme delaly u kamose na favoritu.. vymyslel to perfektne.. ty plynovy vzpery to otevřou v pohode.. ale nepudje to do maximalni výšky no..