Já jsem dodělával centrál letos na jaře. Není to nějak extrémně složitý. Ale musíš sundat čalounění ze všech dveří, a ty plasty z prahů a dole ze sloupků. Je dobrý se kouknout kde to má ty zacvakávací čudlíky, abys je hned neurval, ale stačí pod to narvat šroubovák a jde to samo, jen bacha ať je nepoškrábeš až je tam budeš zase skládat. Taky jsem se toho bál, ale šlo to v pohodě.
Do dveří se dostaneš přes průchodky, buď je tam už máš, nebo si je musíš dokoupit, stojí pár korun a díry na to tam již jsou připravený a jen mají takový záslepky.
Tu řídící jednotku jsem dal pod kastlík, je to nejjednodušší, jen odšroubuješ tři šroubky a vyndáš ho. Nejtěžší bylo asi protáhnout ta kablíky za rádiem a pod celou palubkou.
Koupil jsem si kvalitní Jablotron, a všechno bylo krásně popsaný a přesně to padlo přímo na díry ve dveřích (sada přímo pro Felícii).
Kabely táhneš od ŘJ do každých dveří, do předních 5 do zadních 2. Pak jeden do pojistkovky a druhý někam na kostru, třeba na centrální kostřící bod pod volantem.Blinkry připojíš třeba u levý nohy řidiče, tam je to nejjednodušší.
Ještě jsem připojil nějaký fotky, pokud tě zajímal ještě nějaký detail, tak se ptej.
centrál4.JPG
centrál1.JPG
centrál2.JPG
centrál3.JPG