Čau mám možnost koupit TC-6, bohužel bez kabeláže a čidel což by neměl být problém, už jsem psal do Apri. Ale dočetl jsem se tady že jsou dva typy: STARŠÍ - který sice zobrazuje i vnitřní teplotu, ale zase postrádá jinou funkci už nevím kterou přesně (dojezd?) a NOVĚJŠÍ TC-6 která už má vše. Prý se to dá poznat podle výrobního čísla PC ( když je menší než 17776 tak je to STARÝ typ ) jenže jsem tu četl že výrobní číslo je na PC nalepeno na štítku. Nechal jsem si zaslat foto a ten PC žádný štítek nemá, ale na černém konektoru nad vyraženým nápisem Germany je vyraženo číslo 17720 což by odpovídalo starému typu

ale nevím jestli se opravdu jedná o výrobní číslo protože vedle vpravo je vyraženo ješte nějaké číslo 14436. viz. obr.
http://mildakk.rajce.idnes.cz/TC-6#TC-6.jpg Je to opravdu výrobní číslo (starý / nový typ ) ???
Ještě jsem se tady dočetl že některé z prvních PC neuměly motor 1.3 MPi - v nastavení nelze nastavit 1.3 - viz. manuál, že lze vybrat pouze z nabídky 40, 45, 50, 55. To se dá taky poznat podle výrobního čísla? platí taky to že do výrobního č. 17776 nelze nastavit motor 1.3 MPi ??? Otázka teda zní jestli mi bude fungovat ,, jeden z prvních ´´ PC na motoru 1.3 MPi i když tam nepůjde nastavit 1.3, ale zvolil bych např. hodnotu 50 jako 50kW??? Funguje to takhle někomu? Děkuju moc za všechny rady a zkušenosti