Stalo se mi to včera když jsem svištil po dálnici za deště, po cca 80km na té dálnici mi začali stěrače stírat neobvykle rychle. Poté, co jsem sjel a měl neutrál, tak jsem zjistil, že světla a všechny kontrolky svítí slaběji do té doby, než přidám plyn(viz to video). A navíc jsem dnes jel nakoupit a po asi kilometru co jsem měl zapnuté topení na max se mi sám vypnul ventilátor a cítil jsem, že se někde něco spálilo. Takže po příjezdu jsem mrknul na pojistky a spálené obě žluté dvacítky(2. a 3. pojistka zleva). Dal jsem pojistky nové a topení již funguje(zkoušel jsem jen kraťoučkou chviličku), ale světla i kontrolky blikají stále. Pak jsem kouknul pod haubnu a kabely vedle baterky napravo, které vedou do interiéru někam k ovládání topení, se mi zdají malinko vlhké, ale rozpojit mi nešly(to už jsem měl zmrzlé ruce bez citu, tak snad to zítra rozpojím). Neporadil by někdo čím by to mohlo být? Jestli je někde nějaké špatné relátko nebo co, fakt nevím, vůbec se v tom neorientuju. Tak moc pěkně prosím o pomoc..
VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=BBPTPHrCzWQ (možná hned nepůjde, nahrál jsem ho teď)