Ztracený nástavec na pojistný šroub.PROSÍM POMOC
-
octavan - FK
Ztracený nástavec na pojistný šroub.PROSÍM POMOC
Ahoj,mám takovej problém.Včera v noci jsem píchl,sundal kolo,nasadil rezervu a pokračoval v jízdě.Ale ráno,když jsem jel pneuservisu jsem zjistil že jsem ztratil nástavec na bezpečnostní šrouby.Koupil sem stejnou sadu ale šrouby jsou o trošku jiný a nepasuje na ně.Nevíte někdo jak povolit šrouby bez nástavce?Předem díky
-
Marty_pv - FK
Re: Ztracený nástavec na pojistný šroub.PROSÍM POMOC
Máš pár možností
1. sehnat od výrobce šroubů sadu se stejným nástavcem (podle čísla sady co máš)
2. jestli to dovoluje tvar šroubu tak na něj natlouct ráčnovej ořech (levnej nebo na odpis) a trhákem povolit
3. pokud máš přístup ke svářečce nebo někoho znáš tak na šroub bodněte velkou matku a je hotovo
1. sehnat od výrobce šroubů sadu se stejným nástavcem (podle čísla sady co máš)
2. jestli to dovoluje tvar šroubu tak na něj natlouct ráčnovej ořech (levnej nebo na odpis) a trhákem povolit
3. pokud máš přístup ke svářečce nebo někoho znáš tak na šroub bodněte velkou matku a je hotovo
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
4. odvrtat šroub
-
octavan - FK
Slyšel jsem,že existují nějaký univerzální nástavce.S těmi nikdo zkušenosti nemáte?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Univerzální nástavec žádnej neexistuje.
Pouze pokud máš tovární alu s továrními šrouby, tak autorizovanej škoda servis bude mít tvůj nástavec, ale pouze pro vlastní potřebu, neprodá ti ho. Toto se nám stalo na služební oktě, že jeden ouřada na služebce píchnul a po výměně kola ten nástavec nedal z5 do toho polystyrenu, co je v rezervě a nástavec se ztratil. Zajel jsem do škodaservisu, tam svým vlastním nástavcem šrouby vytočily a namontovali mi novou sadu šroubů i s dvěma rezervními nástavci. Ono těch sad šroubů zase tolik není. Měl černej plochej kufřík, otevřel ho a v něm byla jedna přihrádka vedle druhý a v každé jeden nástavec.
Když máš již novou sadu šroubů, tak ty starý bych odvrtal a je to. Pokud nemáš alu kola, ale jenom plechy, tak to jde i sikama či hasákem. Pokud máš alu kola, ale na šroubech pokličky, tak jde na šroub COčkem navařit matka a vytočit šroub.
Pouze pokud máš tovární alu s továrními šrouby, tak autorizovanej škoda servis bude mít tvůj nástavec, ale pouze pro vlastní potřebu, neprodá ti ho. Toto se nám stalo na služební oktě, že jeden ouřada na služebce píchnul a po výměně kola ten nástavec nedal z5 do toho polystyrenu, co je v rezervě a nástavec se ztratil. Zajel jsem do škodaservisu, tam svým vlastním nástavcem šrouby vytočily a namontovali mi novou sadu šroubů i s dvěma rezervními nástavci. Ono těch sad šroubů zase tolik není. Měl černej plochej kufřík, otevřel ho a v něm byla jedna přihrádka vedle druhý a v každé jeden nástavec.
Když máš již novou sadu šroubů, tak ty starý bych odvrtal a je to. Pokud nemáš alu kola, ale jenom plechy, tak to jde i sikama či hasákem. Pokud máš alu kola, ale na šroubech pokličky, tak jde na šroub COčkem navařit matka a vytočit šroub.
nástavec ti sólo prodaji103457 píše:Pouze pokud máš tovární alu s továrními šrouby, tak autorizovanej škoda servis bude mít tvůj nástavec, ale pouze pro vlastní potřebu, neprodá ti ho.
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
jo existuje tohle http://beta-trevi.wbs.cz/eshop/originaly/71631.jpg akorát nevim cenuoctavan píše:Slyšel jsem,že existují nějaký univerzální nástavce.S těmi nikdo zkušenosti nemáte?
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
-
octavan - FK
Tak problém vyřešen.Zajel jsem do pneu Tasy a tam mě je za 200 Kč vytáhli tím ořech o kterým jsem mluvil