Nefunguje LPG (poistka?)

se sporákem místo motoru :D
KOVO

Nefunguje LPG (poistka?)

Příspěvek od KOVO »

Ahojte, vcera som prisiel s autom bez problemov domov a normalne fungovalo na LPG. Dnes rano som nastartoval klasicky nabenzin a ked som siel prepnut na LPG, tak to neslo. Nesvietia mi ani diody na vypinaci LPG (asi tam nejde prud). Pozrel som vsetky poistky a su v poriadku. Ma LPG nejaku osobitnu poistku mimo poistnej skrinky? Ak ano, tak kde? Jedna sa o LPG znacky Lovtec. Ak mate este nejake navrhy tak sem s nimi ;) dakujem
KOVO

Re: Nefunguje LPG (poistka?)

Příspěvek od KOVO »

Este mala poznmka, motor je 1,3MPi a ide o podtlakove LPG
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

v motorovým prostoru máš konektory před řidičem vedle motorku stěračů, tam se napojuje LPG tak jdi po kabelech a měl bys tu pojistku najít
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
Haasio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haasio »

Občas mi to taky dělá že mi nesvítí krabička LPG pod palubkou, vetšinou mi stačí vytáčet motor a kontrolky se rožnou
Obrázek
KOVO

Příspěvek od KOVO »

Dakujem za rady, problem je vyrieseny. Bola to teda nakoniec ta poistka v motorovom priestore :thumright:
fakmin - FK

Příspěvek od fakmin - FK »

mohu se zeptat jaká pojistka tam má být ?? .. :))
Hans - FK

Příspěvek od Hans - FK »

Dnes jsem měnil olej a svíčky. Jelikož s LPG je na všechno na motoru horší přístup, svíčky nejsou vyjímkou, je třeba odklonit hlavní přívod plynu od filtru spolu se vstřikovači. Svíčky jsem vyměnil, olej dolil, ale motor teď jede jen na benzín.
Mám ESGI, sekvence, po otočení klíčkem se normálně rozsvítí kontrolka od LPG, po startu a překročení 1500ot se přepne z benzinu na plyn. Teď však nic nesvítí, jako by to bylo vyplé. Oboje pojistky o kterých vím jsou v pořádku ( 3A na spínací skříňku a 15A od + z baterie ). V pondělí to zavezu do servisu, ale chci se zeptat se s tím už někdo setkal. Je mi divné, že by to ovlivnilo odklonění vstříkovačů :scratch:
Odpovědět