Rozměry kulatých mlhovek na Feliciu

karoserie, narazniky, skla atd.
Ivoss

Rozměry kulatých mlhovek na Feliciu

Příspěvek od Ivoss »

Zdravím, potřeboval bych vědět přibližné rozměry kulaté mlhovky na Feliciu, nemá někdo doma v šuplíku, že by je mohl přeměřit? Chci je použít na jiné auto, dají se koupit za skvělou cenu, ale jestli se mi tam nevlezou, tak pak nevím co s něma budu dělat . Dík
Ivoss

Re: Rozměry kulatých mlhovek na Feliciu

Příspěvek od Ivoss »

Jde mi především o hloubku, u mýho přibližovadla tam právě není moc místa do hloubky. Pokud hloubku zvyšují třeba nějaké držáky, tak ty klidně odřežu, uchycení mlhovek do nárazníku stejně musím vyřešit jinak, takže jde o hloubku samotného tělesa mlhovky od okraje skla po zadní stěnu. No a průměr můžeš změřit taky ;-)
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Tak tady něco máš
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
RadekN70 - FK

Příspěvek od RadekN70 - FK »

Prej jsou stejný z fabii RS,ale nevím...
xmorfeuz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmorfeuz »

Nevíte někdo číslo dílu na konektory které se připojují na "nové" mlhovky ? ty staré konektory mi do nové mlhovky nepasují...

Edit: sháním číslo vícepólové svorkovnice do nové mlhovky... :roll: dík
RadekN70 - FK

Příspěvek od RadekN70 - FK »

No o, je to pravda.Je to stejní jako ma fabii RS :D
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Trochu odbočím. Nevíte někdo, jak jsou na tom ty levné čínské mlhovky? Jednu mám prasklou, druhá má hodně zašlou parabolu. Vůbec je nepoužívám, tak bych koupil ty čínské. Jde mi o montáž a jestli to nesvítí úplně do háje, abych neměl problémy na STK.
Zdenex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenex »

Bohatě stačí. Vydržely déle než původní. Akorát teď jsem jednu musel vyměnit po srážce se zajícem. To ale byla prda.
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Já mám taky číny,akorát je mám ještě ve skříňce,takže nevím jak fungují :lol:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

[quote="xmorfeuz"]Nevíte někdo číslo dílu na konektory které se připojují na "nové" mlhovky ? ty staré konektory mi do nové mlhovky nepasují...

Edit: sháním číslo vícepólové svorkovnice do nové mlhovky... :roll: dík[/quote]

Také řeším tento problém, pustil jsem se do namontování předních mlhovek, přípravu už jsem k nárazníku měl. Stačilo jen do palubní desky zapojit vypínač do šedého konektoru a přidat relé do pojistkové skříne ale jak jsem se tu někde dočetl tak se mezi (HRANATÉ) konektory připravené k nárazníku a samotné mlhovky (s OVÁLNOU přípojkou) dává asi 50 cm kabel.
6U0 970 003 levá strana
6U0 970 003 A pravá strana
Sehnal jsem je jenom v prodejně Škodovky ale za [u]jeden[/u] chtějí 350 Kč.
Přemýšlel jsem že je vyrobim, tak pokud někdo tyto kabely máte, poradil by jste mi prosím zda ten kabel má tyhle koncovky: http://www.amd-autodily.cz/zarovky-poji ... va-11.html - konektor do přípravy a tento: http://www.amd-autodily.cz/zarovky-poji ... ova-7.html - koncovka k zapojení do mlhovek.
A zda jsou oba kabely stejné na levou a pravou stranu. Ješte se mě v prodejně ptali zda je to auto s Klimou či bez, to by prej byl ještě jinej typ kabelů :?: , já klimatizaci nemám jestli je v tom teda rozdíl.
felda je rok výroby 99 a mlhovky jsou kulaté (Made in people republik of China) :D .

předem děkuju
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

jsou to ty konektory , ty kabely jsou stejný , levý i pravý a ať má auto co chce za výbavu ,
nezapomeň na piny do nich
Odpovědět