predni svetlo

Butcher - FK

predni svetlo

Příspěvek od Butcher - FK »

Mam problem s prednim pravym svetlem. Dalkove funfuje v pohode,svetelna houkacka taky, ale normalni mi nekdy jde a nekdy ne. Zkousel jsem davat jine zarovky, vymenovat draty uvnitr svetlometu a porad nic:( nevite cim to prosim muze byt?:(
mikka

Re: predni svetlo

Příspěvek od mikka »

Po tom, co jsi vyloučil, zbývá už jen špatný dotyk na pojistce č. 7, nebo svorkovnice na pojistkovce (BB, 6.zprava, obvykle zelená), pin 1, anebo žlutý drát odsud do reflektoru.
Butcher - FK

diky mrknu na to:)
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

nebo spatna packa blinkru(jsou tm i svetala)
mikka

Příspěvek od mikka »

Přepínání světel - levá páčka pod volantem - by to nemělo dělat, to by se projevilo u obou reflektorů.
smazany clen - FK

aha me unilo ze mu nejde jen jedno svetlo,beru zpet :D
Butcher - FK

:D :D

uz me to ale celkem zacina sr*t..kdyz na to svetla pouziju domluvu(pest) tak se rozsviti(a to jen obcas). Zarovka nova,kabely v parabole taky,pojistky dobre,nervy v kanalu...
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Pokud používáš domluvu a pak to funguje tak bych zkontroloval a očistil svorkovnice a zkusil zahejbat kabelama .Pak se uvidí.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
smazany clen - FK

naohybej v patici na zarovku ty plechove zobacky,jestli nahodou nebudou teplem odehnute
Butcher - FK

Ja to cele vymenoval,ty kabely uvnitr te paraboly. A dela to furt:) zkusim to na te nove poohybat.
Odpovědět