co říkáte na transmitter? Uvažuju, že bych si ho pořídil, jelikož mám starší radio alpine a nebere mi usb ani cd. S transmitterem by to šlo a měl bych to za babku
díky.

jo to jo, ale ja chci si pouštět přes SD kartuMacman píše:pokud mas kazetovy radio tak je lepsi kazeto-redukce na jack 3,5mm nez nejaky zbytecny tzransmiter..mam to vyreseny ve druhym aute pichnu na to cokoli mobil, mp3, discmana... hraje to dle myho gusta na to co tam mam za repra ...cd kvalita to neni ale hraje to bez sumu, skakani a meneni hlasitosti..vyhoda je ze nemusis nic napajet je to skladny a levny
Ten samý mám i já, počáteční radost, že to hraje empétrojky z flešky celkem rychle opadla. Transmitter nedrží v zásuvce, teda v tý felďácký, protože je vodorovná, v oktávce držel skvěle. Na každý větší nerovnosti se vypne. Najít volnou ničím nerušenou frekvenci je fakt nadlouho a za jízdy na to ani nemyslete pokud s váma nejede někdo, kdo umí dokonale ovládat rádio i tenhle bebech. Co se týče náhodného výběru skladeb tak z 800MB písniček hrál dokola asi 6 a to kolikrát i dvakrát zasebou tu samou. O kvalitě zvuku se nedá mluvit, protože žádná není. Rádio se musí hoodně zesílit, což je nepříjemný, když najednou tu frekvenci začne rušit nějaký rádio, no a transmitter má ovládání hlasitosti skoro zbytečně, pač tam jedině zesílený na max jinak je to tak akorát na poslouchání při stojícím autě. S nastavením ekvalizéru jsem si hrál celkem dlouho, ale zvuku to nepomůže. Jinak bych ještě dodal, že je bez jakýhokoliv návodu ani anglickej neni, tak na vše budete muset přijít sami. Dálkové ovládání vám zas bude naprd v autech co maj svislou zásuvku, typu oktávky a fabie, kde je úhel náklonu i přes možnost nastavení nevyhovující. Tolik moje krátkodobé zkušenosti. Kdybych to používal dýl asi bych časem přišel i na něco pozitivního, ale vzhledem k tomu, že tu chytáme Rock Max, tak volím rádio.Maslicko píše:No pozděuž sem si ho koupil
a to tenhle
http://www.partnertelekom.cz/cz-detail-118266.html
ja mel nejakej zebrak za 500. bylo k tomu DO, nacitalo to z sd karet nebo z flasky a melo to 1gb vnitrni pamet. jaka znacka uz to byla si nepamatuju. Urcite se najdou nejake kvalitnejsi kousky, ale zas je otazka za kolik...jestli neni lepsi nove radio. ja si koupil transmitter taky diky testu ktery byl kdysi na prime v autosalonu, transmitery tam docela chvalili, ale uz nerekli jaky model testovali. Udajne dle autosalonu transmitter nabizel kvalitnejsi prenos zvuku nez treba propojeni autoradia pomoci jack vstupu, ci te prevodni kazety... V mem pripade vsak byla kvalita zvuku mizerna.Hazi píše:...Asi záleží jakej trasmitter máš.
Jási můžu nastavit na svym transmiteru jakoukoli frekvenci od 87 do 180. Ovšem Fancarhifi, mě naladil na aux přímo do rádia. Vstup tam je, jen kdyby ještě poradil, jak rádiu domluvit, aby ho taky bral.jopo166 píše:us viem co myslis proste chces odpojit jednu funkciu a namiesto nej pouzit aux tak to bez zasahu do radia nepojde a inac us fakt len tim transmiterom napriklad belkin ma moznost ulozit as 5 frekvencii napr 92 mhz a dajme tomu 102mhz a priamo na transmiteru prepinat vstupy ale tich transmiterov je ties obrovske mnozstvo a neviem ci to kazdy umoznuje.
Tak a't jsem na rádio koukal jak jsem koukal, tak nic jyního než Renault a jejich znak tam neni.fancarhifi píše:...zjisti typ rádia.Jestli má NAVI CARMINAT.Ten je levnější.Pak jsou to vozy 00> a tam jsou myslím rádia VDO.Tady počítej s vyšší cenou.Pokud má ovl. CD měniče tak se vstup přepíná ovladačem pro CD changer (většinou) v ideálním případě udělej foto zadní části rádia.Některý značky jsou mezi sebou kompatibilní protože jeden výrobce dělá rádia pro více značek.
Používam u něj frekvenci 108, na ni většinou moc radii není a 50metru je zvuk v pohodě šířen.jopo166 píše:co sa tika toho sumu musi byt pre transmiter vybrana frekvencia na ktorej vobec nepocut radio a este si treba uvedomyt ze transmyter ma maly vykon 0.05mw a treba ho dat co najblissie k radiu.VELMI JE VSAK DVOLEZITI VYBER FREKVENCIE .
koukam ze mas blaupunkt a vyvedeny AUX. Mas to vyvedene pres ten Mini-ISO konetor? ja bych potreboval vedet jak jsou oznacene ty piny, protoze to nikde nemuzu najitHazi píše:tak mě řekni, jak provedeš, když máš rádio na CD, abys dostal zvuk z navigace no rádia. Kupodivu použito v Meganu II rádio za nějakejch 12tisic, je na CD, ale ne na MP3 a nemá AUX. Tak co jiného? Já mam blaupunkta taky bez MP3, sice mam aux, ale ten používám na MP3 přehrávač. A kvalita je z transmittru naprosto stejná jako když v autech přehrávám CD, nebo rádio. A ještě ta výhoda, že když jedeme někam s otcem on si nechá navigaci v autě, hodi ji na transmitter, tak podle ni můžeme jet oba. Asi záleží jakej trasmitter máš.