Laminátové zadní dveře ANO či NE?

karoserie, narazniky, skla atd.
majkl - FK

Re: Laminátové zadní dveře ANO či NE?

Příspěvek od majkl - FK »

Já jsem tam dal vrut a jeden se mi pořád povoluje. Asi ho zkusim zalepit. Kostičky by asi nedržely
Radekk - FK

Příspěvek od Radekk - FK »

Ahoj,

rád bych se po cca čtvrt roce opět vrátil k tomuto tématu, protože o těhle laminátových dveřích uvažuju ( www.felicia-dvere.cz) a zajímá mě jestli už jsou definitivně vychytaný všechny neduhy - jako bublinky, uchycení 3.brzdového světla, tlouštka laminátu okolo zadního skla atd.

Chtěl bych přímo od nich zrušit prolis znaku, zrušit lištu a zamračit trochu SPZ a dát je rovnou do laku, ale když čtu co se musí dodatečně přibrousit, vyvrtat apod. tak se bojim abych ten lak nemusel dělat ještě jednou :|

ZA KAŽDÉ ČERSTVÉ ZKUŠENOSTI budu rád.

Díky Radekk
Jeronimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeronimo »

Anoo, vše je vychytané ;) zavolej paní Chytilové, je to všechno o domluvě ktera je na velmi dobré úrovni, a co se dveří týká, nemáš se čeho bát.... je to tu uz napsane hodnekrat
majkl - FK

Příspěvek od majkl - FK »

Měl jsem trošku obavy z STK, aby si moc nevšímal nezvykle zdravých dveří na Feldě. A bylo to v pohodě. Jen když jsem ukazoval rezervu a žárovky, tak při zavírání kufru jen tak mrkl po dveřích, ve mě hrklo, ale nic neříkal a pohoda.
A za měsíc je budu mít dva roky a opravoval jsem pravé uchycení na plato (větší průměr vrutu), jinak pohoda. I ta "barva" drží.
Radekk - FK

Díky - samozřejmě, že se s ni domluvim - ale nejlepši jsou reference přímo od zákazníků - to je jasny. ;)

---- počkám do srazu Feliciaklubu a omrknu to na mistě u někoho z Vás - ten měsíc mě už nezabije.

Radekk
Mexikan

Příspěvek od Mexikan »

S paní Chytilovou je velmi příjemné jednání, ohledně těch úprav mi poslala tohle:

PŘÍPLATKY ZA TUNINGOVÉ ÚPRAVY

ZAHLAZENÍ ZNAKU...........................+400.-bez DPH,s DPH 476.-Kč
ZAHLAZENÍ ZNAKU A LIŠTY.................+650.-bez DPH,s DPH 773,50 Kč
ZAHLAZENÍ DVEŘÍ KOMPLETNÍ.............+900.-bez DPH,s DPH 1071.-Kč
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
Radekk - FK

Jo jo - tak jsem to nevydržel do srazu a minulý týden se u ní stavil osobně a objednal je i s lakem - tak uvidíme.

Jo ty ceny se docela hodí, protože jsem nechal zahladit znak a trochu zamračit - takže jsem na to zvědav - hlavně na kvalitu :| - ale nebude to stejně všechno dříve jak za měsíc - musí se to prý nechat alespon 14 dní uležet než to vůbec půjde na lak.

Zatim Radek
Sulu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sulu »

Nevím, jak ostatní, ale já jsem co se kvality týká spokojený. Nechával jsem si taky dveře lakovat a opravdu precizně provedená práce - žádný pomeranč, žádné kapky... A po roce používání furt super (hlavně žádná koroze :D ). Jediné, co mi trošku kalí radost je to, že laminát je tlustší, takže veškeré gumky a průchodky nesedí. Ale že bych to bral jako vážnou vadu to ne. ;)
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

chtěl jsem se jen zeptat jakou teplotu vydrží laminát,mám na mysli vypalovací pec(200°C) :?
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

díky :D chtěl jsem si napráškovat komaxitem laminátovej spojler, tak mě zajímalo zda se mi nerozteče, či nějak nezdeformuje, ale pokud ho někdy rozmlátím, tak ti ho můžu dát na zátop ;)
Hanz - FK

Příspěvek od Hanz - FK »

no vidiš, mně to sedí všechno dokonale, jen zatmelený znak je trošičku při bližším zkoumání vidět...
Odpovědět