Co jste si dnes koupili ?
-
oh01
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co jste si dnes koupili ?
Od kdy se chodi na filmy kvuli efektum?
Aaa, uz vim, od doby Transformers. Pribeh uz vic neoriginalni bejt nemohl, navic naprosto predvidatelnej. Priste bude celej film jenom jeden velikej vybuch za X miliard $$ a vsichni budou spokojeni 

- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
presne tak.. nac chodit do kina, kdyz si nakoupim kvalitni kinorip.. neni nad to mit novodoby film v oldschoole provedeni 
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
-
kingdave - FK
Jak se furt o tom tady básnilo, tak sem na to kouknul na netu a .........no proti gustu......ale já bych za to nedal ani 20 korun. Startrek a Stargate dohromady 
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
-
milvalda - FK
Dnes jsem narazil na toto zlute sedacky
http://www.aukro.cz/item873129485_sedac ... zlute.html
http://www.aukro.cz/item873129485_sedac ... zlute.html
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
dneska jsem koupil nove flaty na feldu ty puvodni putovaly na facko...a na feldu jsem si dneska v kelly objednal nove listy na pate vrata
méně znamená někdy více...

-
chipp - FK
dnes mi přišlo tohle na poštu ...
sice sem na to koukal jak z jara ...ale aspoň že už to je doma....
ještě jsem to vyfotil každé zvláštˇ abych věděl co tam je, může mi říct někdo (poradit) jestli to je všechno co k těm el. oknům má být a nic nechybí ?
Dík

ještě jsem to vyfotil každé zvláštˇ abych věděl co tam je, může mi říct někdo (poradit) jestli to je všechno co k těm el. oknům má být a nic nechybí ?
Dík

- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Nevidim tam vypinace?
Ta druha fotka je myslim prava stahovacka tak je opravovana a nejsem si jist ze ti to pobezi ok. A nepocitej ze tato oprava dlouho vydrzi je to spis nouzovka.
Ta druha fotka je myslim prava stahovacka tak je opravovana a nejsem si jist ze ti to pobezi ok. A nepocitej ze tato oprava dlouho vydrzi je to spis nouzovka.
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
administrátor
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
-
chipp - FK
ty myslíš to jak je tam kousek červené bužírky nb jak to vypadá ? .. jo,vypínače tam nejsou protože sem si od toho pána objednaval středovej panel kde byli ty vypínače pro el okna a kdyz jsem to zjistil že tam jsou připraveny tak jsem pak dodatečně ještě objednal to el.stahování, takže vypínače mám už ve středovém panelu.
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:

Luka$
administrátor
administrátor
-
chipp - FK
na teď koukám a je to jen utrhlá ta šedá bužírka z toho ..nikde není známka naseknutí nebo opravování....
.... škoda že mam debilní foťák u sebe,jinak bych to pořádně vyfotil tohle místo,ale fakt tam nic není....
tak je to všechno jinak , nic tam nechybí ? .... Dík lukas za snahu
tak je to všechno jinak , nic tam nechybí ? .... Dík lukas za snahu
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
nevim co myslis sedou buzirkou ale ten bilej plast je zivotne dulezitej pro funkci stahovani. Takze pokud tam neni tak mas problem.
Luka$
administrátor
administrátor
-
chipp - FK
fakt ? a k čemu tam slouží.... ? ... jak se to dá opravit nb vyzkoušet jestli to funguje ?
-
Marty_pv - FK
chipp: Ta plastová trubka vede vnitřní drátovou šroubovici (otáčenou motorkem) a díky tomu se držáky skla hýbou nahoru/dolů - když to praskne, tak ocituju klasika - "a jsme v prdeli, monsignore"
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud ti to praskne nekde venku tak mas smulu a muzes si tam dat igelit. A pokud jde o opravu doma tak s tim ma zkusenosti Raceman, me to dome nastesti neprasklo.
Luka$
administrátor
administrátor
-
chipp - FK
v té plastové trubce se otáčí ta namotaná šroubovice a pod ní je to červené ? .... takže stručně a jasně je ten plast šedý k tomu aby se v něm otáčela ta namotaná šroubovice ?
-
chipp - FK
Lukas> ok napisu mu ..... a uvidime co se s tim da delat 
jo jinak ještě dodávám že to el stahování je vyndáno z auta kde to normálně fungovalo.... tak nevím no,jinak Racemu sem napsal tak čekám na odpověď
jo jinak ještě dodávám že to el stahování je vyndáno z auta kde to normálně fungovalo.... tak nevím no,jinak Racemu sem napsal tak čekám na odpověď
-
chipp - FK
mi to nedalo tak jsem to ještě jednou všechno vyndal z krabice a koukám na ty kabely a ty jsopu dobré..a tak prohlížim ty stahovačky, a zjjistil jsem ( teda aspon podle meho selskeho rozumu) že tam chybi na jedne stahovacce takovy ten drzacek skla...na fotce to je oznacene.... na te dlouhe tycce jak na pravé tak leve stahovacce je ten držák skla (označeho červeně číslem 1 ) a na jedné stahovačce na té kratší je ten držáček a na druhé by měl být taky a není tam (označeno fialovou barvou a číslem 2 ) ... tak se ptám opravdu ten jeden držák (fialový) chybí ???
ještě jsem ho vyfotil zvláš´t, a pokud cbybí tak na něm je vyraženo sériové číslo tak bych zašel do škodovky a objednal ho.... a zase se nabízí další otazka jestli je jedno na ktere bude straně jestli jsou stejné..ale zkusil jsem ho sundat z jedné stahovačky a na druhou sem ho dal a pasovalo to,takže koupim uplně ten autentický, ano ???
jinak je to tahle "lineta" http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6 ... licia.html
Dík moc za radu ....

ještě jsem ho vyfotil zvláš´t, a pokud cbybí tak na něm je vyraženo sériové číslo tak bych zašel do škodovky a objednal ho.... a zase se nabízí další otazka jestli je jedno na ktere bude straně jestli jsou stejné..ale zkusil jsem ho sundat z jedné stahovačky a na druhou sem ho dal a pasovalo to,takže koupim uplně ten autentický, ano ???
jinak je to tahle "lineta" http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6 ... licia.html
Dík moc za radu ....

- Macman
- Kontaktovat uživatele:
podle me to mas navic..myslim ze tohle je soucasti samotneho skla...ktere je i u manualu
méně znamená někdy více...

-
chipp - FK
myslíš ? .. no 130 ,- není zas tolik abych to nemohl objednat,le tak uvidime co napisi ostatní..jen me to překvapilo že to na jedné straně je a na druhé ne,tak počkáme,co napise lukas třeba 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
to co jsi vyfotil zvlášť je součástí skla.Takže to máš navíc.Jinak ta jedna stahovačka je opravdu rozbitá,takže ji pošli racemanovi ať ti ji opraví.Měl jsem to opravený provizorně a vydrželo to jedno stažení okna a celý se to zase vysunullo.
Jestli chceš vědět co ti to bude teď dělat,tak se ti bude křížit okno a nezavřeš ho.Kolik jsi za to dal?
Jestli chceš vědět co ti to bude teď dělat,tak se ti bude křížit okno a nezavřeš ho.Kolik jsi za to dal?
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
To co jsi zakrouzkoval tam mas navic. Jedno uz mas v aute. 
Mrkni se sem: http://www.feliciaklub.cz/?id=dily&dil=6U0837401
Sice to je rucni co mam doma, ale na foto uvidis ty drzaky.
Ted jsem si vzpomnel ze v navodu na montaz mam taky fotky (je tam i schema):
http://www.feliciaklub.cz/?id=r_el_okna_2

Mrkni se sem: http://www.feliciaklub.cz/?id=dily&dil=6U0837401
Sice to je rucni co mam doma, ale na foto uvidis ty drzaky.
Ted jsem si vzpomnel ze v navodu na montaz mam taky fotky (je tam i schema):
http://www.feliciaklub.cz/?id=r_el_okna_2

Luka$
administrátor
administrátor
-
chipp - FK
dík moc za radu pánové...
S racem se domlivim ted to resime prez SZ ....
jinak dal sem za to 900 ,-
S racem se domlivim ted to resime prez SZ ....
jinak dal sem za to 900 ,-
-
Marty_pv - FK
chipp: Za 900 i kdyby byly obě prasklý (opravitelně) je to dobrej kup 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
dobrá cenovka.To mu rovnou pošli obě a nech si je opravit a budeš mít klid 
-
chipp - FK
ta druhá je dobrá ... tak dobre no ....
... jinak jsem přemýšlel ze az bych to mel opravene tak bych to dal jeste do jedne bužírky nb kusu hadice aby to bylo silnejsi a neprasklo to...
- Venda002
- Kontaktovat uživatele:
Já mám kovový tak ty snad vydrží víc, akorát nevím jak je to u těch tvých ale já to nemám celý dokola ale do tvaru U takže tam asi moc hadicu nedáě protože by to pak nestahovalo
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
chipp:Když na to něco navlíkneš tak ti to vůbec nepomůže
-
Olda85 - FK
Ta stahovačka je v poho opravitelná a zládneš to i sám doma
já měl ruplý obě dvě a po opravě už mi zase parádně jezdí. sežeň si hadičku s výpletem uvnitř která bude mít vnítřní průměr jako je ta bílá prasklá trubička, podélně ji rozřízni a navleč na tu trubičku a pořádně sesponkuj. pak je potřeba ji přikotvit k tomu motorku a bude to v poho
jinak za 900 jsi koupil fakt dost slušně! já koupil 2 stahovačky, nekompletní kabely, a tlačítka za 2000, měl jsem obě ruplé a jednu na 3X
a jezděj zase dál.
-
chipp - FK
dík všem moc za rady,ste po těch Vánocích a při začínajícím novém roce nějak ohleduplní a miloučký na mě..
jinak ten pán mi prodaval panel za 112 ,- tohle za 9 stovek,prostě radost s takovým panem obchodovat, vsechno hezky zabalí ze to prijde kompeltni a hlavne to neni podel... chtel jsem jeste zrkadla v El od nej,ale mel je rozsekany..tak z toho nebylo nic,tak popremyslim cood nej jeste vezmu...
... za nějaký ten halíř 
jinak ten pán mi prodaval panel za 112 ,- tohle za 9 stovek,prostě radost s takovým panem obchodovat, vsechno hezky zabalí ze to prijde kompeltni a hlavne to neni podel... chtel jsem jeste zrkadla v El od nej,ale mel je rozsekany..tak z toho nebylo nic,tak popremyslim cood nej jeste vezmu...
-
Moltician - FK
jsem asi divnej ale podle me je AVATAR totalni kravina...myslel jsem ze se divam na pocahontas nebo neco takovyho..jako udelany to bylo pekne ale proste fakt pro decka... stejny zklamani jako u terminatora a 2012
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska dostala felda novej vzduchovej filtr
... starej tam byl už 2 roky

Byl zakoupen v origo prodejně za 300Kč
Byl zakoupen v origo prodejně za 300Kč
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
chipp - FK
Molitan> avatar dobrej film a 2012 taky..takze kazdeho nazor... 
Maty> za 300,- ,,,, pěkné no... já sem za něj před 2 měsícema dával 50,- ... ale asi nebude origo,no
Maty> za 300,- ,,,, pěkné no... já sem za něj před 2 měsícema dával 50,- ... ale asi nebude origo,no
Musím souhlasit s Moltim co se 2012 týče. Docela jsem se na to těšil. A když jsem to pak viděl.....mno, to už se mi víc líbil Den poté
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
-
Moltician - FK
posledni dobou ty filmy stoji za velky ho*no!! ani nevim kdy naposledy jsem videl poradnou komedii... snad mi nepokazi Freddyho aspon...moc se na nej tesim
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas s Moltim, Avatar stoji za prd 
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
RadekN70 - FK
Tak já dneska koupil dálniční známku + věci několik věcí na nápravu...
-
chipp - FK
dnes sem dostal od přítelkyně N86 8MP

pohodovej mobil,v kovovým provedení takže žádnej šunt s 8 Mpix foťákem a pamětí 8 GB ..takže pro mě akorát...
)
jo a ještě sem si šel na poštu pro kšiltovku..od mojí nejoblíbenější značky oblečení a doplňků na motorku FOX ...

pohodovej mobil,v kovovým provedení takže žádnej šunt s 8 Mpix foťákem a pamětí 8 GB ..takže pro mě akorát...
jo a ještě sem si šel na poštu pro kšiltovku..od mojí nejoblíbenější značky oblečení a doplňků na motorku FOX ...

-
Dexter - FK
Pročištěno od naší poslední plodné diskuze 
-
Martin_Happy - FK
Neska sem si koupil koženej paket ze sportliny a knihu Škoda Favorit vyjíždí 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Kilo krásně vonícího domácího uzenýho
A ještě bylo teplý, krásná a chutná mňamka a dá se jíst i bez chleba 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
emilio52- Kazit chlebem to tak 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
chipp:Běž OT-čkařit někam jinam.To je furt dokola
Ahoj Martine, kupoval jsi volant, řadičku a ručku novou nebo starší? Já docela uvažuju o řadičce a ručce...Martin_Happy píše:Neska sem si koupil koženej paket ze sportliny
A otázka i pro ostatní, jak je to výrobou dílů felicia, když sem byl naposled v MB, tak řikali, že se vše dělá 15let od ukončení výroby. Ale vloni na jaře u nás ve škodovce měli výprodej felicia, tak mi to bylo trochu divný... A když mi mamka v létě něco kupovala na feli, tak tam vzala nějakej papír a bylo na něm:
Kód: Vybrat vše
"Zásobování originálními škoda díly je zajištěno i po výběhu daného modelu ze série. A to nejenom po zákonem stanovenou lhůtu 10 let ale min. 15 let po ukončení sériové výrobyjsou na trh dodávany díly nutné pro provoz vozidla, min. 10 let díly výbavy vozidla a min. 8 let díly dveřních výplní a koberce"- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
A já tuhle machrovinku na 5800...už jenom na ten mobil čekám a furt nic
http://www.youtube.com/watch?v=bJH3xZ5ZDwE
http://www.youtube.com/watch?v=bJH3xZ5ZDwE